Dutch

Gymshark Is Samenhorigheid

Het is meer dan alleen sportkleding...

clock-circular-outline-lightPosted 28 Jan 2022
Gymshark Is Samenhorigheid

HET IS MEER DAN ALLEEN SPORTKLEDING...

GYMSHARK IS SAMENHORIGHEID.

. . .
PROLOOG

#Birmingham. #Pizza. #Garage.

Voor sommige zullen deze drie woorden waarschijnlijk net zo logisch zijn als het te horen krijgen dat door het klikken op gepixelde brandkranen je zal helpen je menselijkheid te bewijzen. Voor de veteranen van het merk, zullen ze echter ongetwijfeld een nostalgisch gevoel van verbondenheid ervaren.

Kijk, in de loop der jaren heeft menig journalisten pen tot papier genomen om zich te verdiepen in het verhaal van Gymshark; hoe een jong en ambitieuze jongen uit Birmingham zijn baan, het bezorgen van pizza’s, op gaf om een bedrijf te starten in de garage van zijn ouders. Een operatie die al snel een nieuwe generatie zou laten zien dat het mogelijk was om het niet alleen een ‘klein’ onderdeel in de fitnessindustrie te worden, maar just ook groot te worden.

En hoewel de artikelen onze reis ongelooflijk goed samenvatten, ontbreekt er vaak één hoofdstuk. En misschien wel het belangrijkste deel van het verhaal: onze familie.

HOOFDSTUK 1

DE BIOGRAFIE VAN FAMILIE GYMSHARK*

*(Dit klinkt altijd veel toffer in je hoofd dan hardop, maar het werkt!).

Bij Gymshark hoor je ons vaak onze community/gemeenschap onze familie noemen, of, wanneer het moment dat de pre-workout hard slaat - 'FAM'. Het klinkt dramatisch dat we weten, maar deze gemeenschap van gelijkgestemde individuen is iets dat we samen hebben opgebouwd door vertrouwen en een onschatbaar gevoel van verbondenheid. En we zijn er verdomd trots op.

Onze familie bestaat uit sporters, kunstenaars en visionairs. Van degenen die gewicht tillen in de sportschool, en degenen die onbaatzuchtig anderen helpen om hun volledige potentieel te bereiken.

De behoeften van onze familie hebben dit bedrijf gecreëerd, en het zal het vertrouwen in de familie zijn die de evolutie leidt. Wil je weten waarom? Hier is een klein voorproefje...

. . .

The Apparel + Our Community

Verkennen:

. . .

The Events + Our Community

Verkennen:

. . .

The Culture + Our Community

Verkennen:

. . .

Het is meer dan alleen sportkleding. Gymshark is samenhorigheid.

ONZE GEMEENSCHAP IS HET BELANGRIJKSTE DEEL VAN ONS VERHAAL.

Together. We move.

GymsharkBy Gymshark