DE NIEUWE VITAL: OM ALLES IN TE DOEN
Product & Style

DE NIEUWE VITAL: OM ALLES IN TE DOEN

clock-circular-outlinePosted 10 Feb 2022

De nieuwe Vital collectie omarmt je wanneer je dat nodig hebt, geeft je die extra confidence boost als je jezelf in de spiegel ziet en staat elke stap van je fitness reis aan je zijde.

De weg die je aflegt, ziet er voor iedereen anders uit en daarom is Vital multi-inzetbaar. Alleen jij weet hoe het voor jou voelt om op je best te presteren en die prestaties kunnen allerlei vormen aannemen: van een wandeling in het park, tot een intense HIIT sessie, over je maximale aantal reps heen gaan, of misschien een dagje vrij (een serie bingen is immers ook een prestatie).

Met zweetafvoerende materialen en een boterzachte seamless afwerking, is er niets dat je ervan weerhoudt om op je best te presteren – zowel in de sportschool als tijdens je welverdiende rustdag. Bovendien zijn er lossere, inclusievere pasvormen aan deze nieuwe collectie toegevoegd en kun je kiezen uit allerlei nieuwe kleuren. Draag Vital zoals het voor jou goed voelt, op je eigen manier.

VITAL STYLEN

We geven je alvast een voorproefje om te laten zien hoe je de nieuwe Vital collectie kunt stylen.

De shoot voor de nieuwe collectie werd bijgewoond door een aantal waanzinnige vrouwen uit de fitnesswereld, die elk hun eigen unieke en inspirerende verhaal hebben:

Ze inspireren anderen om te bewegen, en om vol trots en overgave zichzelf te zijn. Deze vrouwen zijn alles waar Vital voor staat - op het gebied van persoonlijkheid én performance. En daarom grepen we tijdens de shoot onze kans en stelden we ze een aantal vragen waarmee we wat dieper op die persoonlijkheid en performance ingaan.

Hoe ziet ‘jezelf goed voelen’ er voor jou uit?

Amy: Ik denk dat het te maken heeft met zelfvertrouwen. Ik was me altijd enorm bewust van mijn beenprothese en probeerde ‘m vroeger telkens te verstoppen. Maar ik ben in gaan zien dat mensen die zelfvertrouwen uitstralen er gelukkig uitzien. Zorg voor jezelf, dan zie je er goed uit en voel jezelf goed, is wat ik altijd zeg. Het heeft allemaal te maken met zelfvertrouwen en geluk.

Oyinda: Voor mij is het naar mezelf omkijken – ik zorg voor mijn lichaam en voor m’n gezondheid. Dat voelt geweldig.

Fiona: dat ik mezelf op m’n gemak voel. Dat het niet uitmaakt wat ik aan heb en dat ik me erop kan richten om de beste versie van mezelf te zijn.

Wat betekent ‘winnen’ voor jou?

Mickey: het leven is geen wedstrijd en yoga is in principe geen sport met een wedstrijd element - al kan dat soms wel zo voelen. Elke dag waarop je gezond en gelukkig opstaat, ben je in mijn ogen aan het winnen.

Fiona: winnen betekent voor mij dat je jezelf door en door kent. Als je jezelf begrijpt dan win je altijd.

Oyinda: m’n uiterste best doen. Het maakt niet uit hoelang het duurt, hoe ver het is of hoe hard ik ga, het gaat erom dat ik afmaak waar ik aan begonnen ben. Dat maakt mij een winnaar.

Amy: ik heb jarenlang rolstoelbasketbal gespeeld voor het Britse team, dus winnen draaide voor mij heel lang letterlijk om winnen. Ik was enorm fanatiek en vond het vreselijk om te verliezen. Maar toen ik me realiseerde dat je daar toch geen controle over hebt, veranderde dat. Zolang ik alles heb gedaan wat binnen m’n bereik ligt en elke kans heb gepakt om te bereiken wat ik wil bereiken, kun je geen spijt hebben. Wat er ook gebeurt. Ik ben ‘winnen’ nu iets abstracter gaan zien: als je alles geeft om je droom na te jagen, dan heb je eigenlijk al gewonnen, omdat je jezelf die kans gunt.

Welke routine is van vitaal belang voor jouw dag?

Amy: dankbaarheid - iets waar ik recent de kracht van heb ontdekt. Ik ben altijd een giga fan van positiviteit geweest en ik denk dat je gelukkiger bent als je je in het leven richt op wat je hebt en wat je kunt in plaats van wat je verloren bent en wat je niet meer kunt doen. En elke nacht minstens 9 uur slaap krijgen! Ongeveer dan.

Tig: ik hou ervan om veel te werken, maar ik hou er ook van om veel te slapen…een belangrijk onderdeel van m’n routine is dat ik - voordat ik naar bed ga – opschrijf wat ik de volgende dag allemaal moet doen. Hierdoor weet ik zeker dat ik m’n werk kan doen, maar ook aan trainen en slapen toe kom, allemaal op het juiste moment.

Mickey: we zijn gemaakt om te bewegen. Dus als ik ’s Ochtens wakker word, drink ik altijd eerst m’n koffie, gevolgd door meditatie en daarna beweeg ik. Het maakt niet eens echt uit wat je doet, zolang je maar beweegt.

Oyinda: m’n hardlooprondje in de ochtend. Ik ben gek op hardlopen. Ik wil m’n dag goed beginnen, zeker op maandag! Als ik de maandag niet goed begin, heeft dat de hele week effect.

... Vind jouw alles en doe het allemaal in de nieuwe Vital. Bezoek de shop om jouw favo outfit te vinden.

Download de Gymshark Training app om de nieuwe collectie in actie te zien en om inspiratie op te doen voor je volgende work-out.

GymsharkBy Gymshark

Editors Picks