Wat je ook dacht te weten over Flex, vergeet het maar..
Dutch

Wat je ook dacht te weten over Flex, vergeet het maar..

clock-circular-outlinePosted 21 Oct 2021

EEN GYMSHARK GESCHIEDENISLESJE:

Laten we even teruggaan naar de lente van 2014. Of, nog wat preciezer: naar de dag waarop Nikki Blackketter ons en de schermen van onze hypermoderne Iphones 5 verlichtte met een campagne waarin één van de meest iconische Gymshark producten allertijden gelanceerd werd.

We hadden toen totaal geen idee dat dat ene product zich zou ontpoppen tot een van onze grootste en snelst groeiende collecties. En we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Tot op de dag van vandaag vormt het flatterende ontwerp, met de lichaams-benadrukkende schaduwen en de grafische logo’s de hoeksteen van elke collectie die we tot nu toe maakten.

Waarschijnlijk had je het allang door, maar we hebben het natuurlijk over de originele Gymshark Flex.

FAST FORWARD NAAR 7 JAAR LATER:

Flex ontketende een Gymshark revolutie en nu is het tijd voor een evolutie. Scroll door het archief hieronder en misschien vang je wel een glimp op van de gloednieuwe Flex.

O, je dacht toch niet dat we het je zó makkelijk zouden maken, hè? De hele reveal komt er binnenkort aan.

Van onze bescheiden start tot aan de toekomstige versies van Flex, dat is Gymshark geschiedenis. Maak jij deel uit van de evolutie?

WAT JE OOK DACHT TE WETEN OVER FLEX, VERGEET HET MAAR..

ER KOMT WAT NIEUWS AAN.

Wat zie jij graag terug in de nieuwe Flex? Laat je reactie hieronder achter.

. . .

Meer weten? Schrijf je via onderstaande link in voor de Gymshark nieuwsbrief en je vindt de laatste nieuwtjes als eerste in je inbox.

GymsharkBy Gymshark