Dutch

Wat Is Gymshark 66?

Ze zeggen dat het 66 dagen duurt om een gewoonte aan te leren; wij geloven dat het 66 dagen duurt om je leven te veranderen.

clock-circular-outline-lightPosted 30 Sep 2023
Wat Is Gymshark 66?

ZE ZEGGEN DAT HET 66 DAGEN DUURT OM EEN GEWOONTE AAN TE LEREN. WIJ GELOVEN DAT HET 66 DAGEN DUURT OM JE LEVEN TE VERANDEREN.

Als we dat zo zeggen klinkt het als iets heel groots, maar geldt dat niet voor de meeste goede voornemens? In 80% van de gevallen houden we ze dan ook niet vol. Dit jaar pakken we het anders aan. Dit jaar dromen we klein. Want als we elke dag aan onze kleine doelen werken, komen onze grote dromen vanzelf dichterbij.

Of je nu een echte Gymshark66 veteraan bent, of gewoon op zoek bent naar wat ‘new year, new me’ inspiratie voor 2023: ontdek hier hoe je je leven kunt veranderen door mee te doen aan Gymshark66.

Lees alles wat je moet weten over Gymshark66 – de uitdaging die erop is gericht om jezelf nieuwe, gezonde gewoontes aan te leren door klein te dromen.

. . .

Wat Is Gymshark66?

Gymshark66 IS MEER DAN EEN NIEUWJAARSTREND.

Gymshark66 is een 66-dagen durende uitdaging waarbij we je aanmoedigen om jezelf nieuwe gewoontes aan te leren die je leven veranderen. Of deze gewoontes nu een positief effect hebben op je lichaam, geest of ziel: Gymshark66 viert elke droom en elke stap die je ervoor zet.

Dus hoe werkt het? Het begint met een (kleine) droom waar Gymshark66 deelnemers 66 dagen lang elke dag aan werken. Door het (dagelijks) halen van de kleine doelen, komt je grote droom vanzelf dichterbij. Hoe dat eruit kan zien, zie je hier:

  • De GROTE droom: 5K kunnen hardlopen

  • Mijn dagelijkse KLEINE Gymshark66 droom: loop 66 dagen lang elke dag hard Begin met 10 minuten op dag 1 en ga elke week iets langer/verder.

. . .

GOEDE VOORNEMENS OPSTELLEN: WAAROM KLEIN DROMEN DE BESTE MANIER IS OM JE DOELEN TE BEREIKEN

Klein dromen?! Ja, luister maar even…

Het is natuurlijk nooit verkeerd om groot te dromen. Sterker nog: we houden ervan. Maar zoals eerder al gezegd houden we 80% van onze goede voornemens niet vol. Ze zijn te groot, te onbereikbaar en daarom is het te moeilijk om ze te halen.

Dit jaar pakken we het anders aan en richten we ons op kleine en bereikbare doelen waar we elke dag aan kunnen werken. Want met elke kleine overwinning lijkt die grote droom iets kleiner, iets dichterbij en iets minder onmogelijk. Dat is waar het tijdens Gymshark66 om draait.

Ze zeggen dat het 66 dagen duurt om een gewoonte aan te leren. Wij geloven dat het 66 dagen duurt om je leven te veranderen.

. . .

WAT ZIJN DE VOORDELEN ALS JE IN 2023 MEEDOET MET GYMSHARK66?

Je hoeft je niet voor Gymshark66 in te schrijven om deel te nemen, maar we raden het je wel aan. Want als je je inschrijft doe je niet alleen met duizenden anderen over de hele wereld mee om 66 dagen lang het beste uit jezelf te halen (hallo motivatieboost), maar door je aanmelding ontvang je ook nog andere voordelen:

AL DIE DINGEN ZIJN LEUK EN AARDIG, MAAR WAT HEB JE ER VERDER ZELF AAN?

Ontwikkel gezonde gewoontes:

  • Ze zeggen dat het 66 dagen duurt om een gewoonte aan te leren. Wij geloven dat het 66 dagen duurt om je leven te veranderen. Door je op een klein doel te richten dat je dagelijks haalt, creëer je gezonde gewoontes waarmee je je leven verandert.

Bouw zelfvertrouwen op:

  • 80% van de goede voornemens houden we niet vol omdat ze te groot en onbereikbaar zijn. Met het opstellen van kleine, haalbare doelen vergroot je niet alleen de kans om je grote doel te bereiken, maar krijg iedere dag ook meer zelfvertrouwen als je je kleine doelen haalt.

Word lid van een community die op een positieve manier aan zichzelf werkt:

  • We kunnen de last niet voor je dragen, maar onze community zit vol mensen die je tijdens je uitdaging graag helpen en ondersteunen. Gymshark66 is een perfecte manier je om vriendschappen te sluiten en een familie voor het leven te vinden, ongeacht wat je doelen zijn. En dat is -als het aan ons ligt –veel krachtiger dan het gemiddelde goede voornemen.

Zoals we al zeiden hoef je je niet voor Gymshark66 aan te melden, maar je aanmelding zorgt er wel voor dat we je tijdens je challenge kunnen ondersteunen en motiveren. Zo sturen we je onder meer exclusieve aanbiedingen voor deelnemers en motiverende content voor als het even wat moeilijker gaat.

. . .

66 DAGEN KLINKT BEST LANG. DAAROM HEBBEN WE EEN MANIER BEDACHT OM JE TIJDENS JE UITDAGING TE HELPEN…

We kunnen ons voorstellen dat je niet elke dag even gemotiveerd bent – We wéten het zelfs. Daarom helpt het om iets tastbaars te hebben als je er even doorheen zit. Van het opschrijven van je doelen, tot het afvinken van je dag op een kalender: hieronder vind je templates die je kunt gebruiken om dit te doen. Klik op de templates die je wil hebben bewaar ze onder ‘bewaar in foto’s’

PS: de templates zijn ook beschikbaar via de Gymshark66 highlights op Instagram, waar je ze kunt screenshotten en makkelijk aanpast aan jouw doelen.

. . .

Gymshark 66 | FAQs

Staat jouw vraag over Gymshark66 hier niet tussen? Laat hieronder een reactie achter en we komen zo snel mogelijk bij je terug met het antwoord.

. . .

Dat is alles. Gymshark66 is niet bedacht om ingewikkeld te zijn. Er zijn geen deadlines en geen grootse, onmogelijke dromen. Dit jaar doen we het anders.

Dit jaar dromen we klein.

ZE ZEGGEN DAT HET 66 DAGEN DUURT OM EEN GEWOONTE AAN TE LEREN. WIJ GELOVEN DAT HET 66 DAGEN DUURT OM JE LEVEN TE VERANDEREN.

Als je op dit moment nog niet klaar bent om aan je fitnessreis te beginnen, is dat natuurlijk geen probleem. Zie het niet als een tekortkoming, maar als herinnering aan de verandering die je graag wil maken. Dus wat dacht je ervan? 66 dagen, op het moment wanneer jij daar klaar voor bent.

. . .
Join The Family

Had je liever eerder over de Gymshark66 gehoord? Schrijf je in voor de Gymshark nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Van nieuwe releases, tot informatie over (online) evenementen, hier lees je het allemaal.

GymsharkBy Gymshark