Wat Is Gymshark 66?
Dutch

Wat Is Gymshark 66?

clock-circular-outlinePosted 5 Dec 2020

Maak van progressie je doel.

Ze zeggen dat het 66 dagen duurt om een gewoonte aan te nemen; Wij geloven dat het 66 dagen duurt om je leven te veranderen.

Klinkt nogal ontmoedigend. Maar dat geldt toch voor alle fitnessuitdagingen? Of je jezelf nu ziet als Gymshark66-veteraan of je gewoon op zoek bent naar iets om weer fit te worden en je gezondheid in 2024 te verbeteren, ontdek waarom je je aan moet sluiten bij de wereldwijde verander-community door mee te doen aan Gymshark66: een uitdaging waarbij je wil om te veranderen op de proef wordt gesteld.

. . .

Hier volgt alles dat je moet weten over de laatste uitdaging op het gebied van welzijn en work-out, inclusief de eeuwenoude vraag 'werkt het echt?':

. . .

Wat Is Gymshark66?

Het is meer dan de doorsnee fitnesstrend.

Gymshark66 is een work-out- en welzijnsuitdaging van 66 dagen waarin we je stimuleren je leven te veranderen door positieve gewoontes aan te nemen die een leven lang meegaan. Of deze gewoontes nu voor je geest, lichaam of ziel zijn, Gymshark66 viert iedere droom en elke stap in de richting van die droom.

Maar hoe werkt het dan? Het draait allemaal om van progressie je doel te maken: kies drie dagelijkse doelen die bij je passen (met betrekking tot je fitheid, gezondheid, of welzijn) en houd je hier 66 dagen consequent aan. Zo eenvoudig is het.

Hoezeer kan je leven veranderen in 66 dagen? Tijd om dit te ontdekken.

. . .

Meedoen:

Stap 1: Het begint allemaal in de Gymshark Training-app.

Dit jaar bevindt alles dat met Gymshark66 heeft te maken zich op één plek: De Gymshark Training-app. Begin dus bij het begin...

Stap 2: Kies gewoontes in 3 aandachtsgebieden.

Je bent ingelogd. Nu is het tijd voor actie. Kies drie gewoontes met betrekking tot je voeding, je beweging, of je geest waar je je de komende 66 dagen iedere dag aan wilt houden.

  • Geest: dagboek bijhouden, meditatie, of tijd buiten doorbrengen - je op je best voelen heeft net zoveel mentale als fysieke aspecten.

  • Voeding: meer proteïnen, minder cafeïne, daadwerkelijk fruit en groenten gaan eten... hoe je je progressie voedt, maakt het echte verschil.

  • Beweging: hoe je ook wilt trainen, wij staan achter je. Van dagelijks wandelen tot dagelijks joggen, 10 minuten beweging tot 30 minuten weerstandstraining, houd het allemaal bij in de app.

Stap 3: Houd je progressie bij en vink de 66 dagen af

Voltooi je drie gewoontes elke dag, vink ze af in de Training-app en zie hoe je Gymshark66-kalender vol komt te staan met je progressie.

. . .

Wat zijn de voordelen als ik me aanmeld voor Gymshark66 in 2024?

Wil jij, samen met duizenden andere mensen over de hele wereld, alles uit de work-out- en welzijnsuitdaging van 66 dagen halen? Als je je aanmeldt voor Gymshark66 in 2024 krijg je toegang tot het volgende:

1. Ontwikkel gezonde gewoontes

Ze zeggen dat het 66 dagen duurt om een gewoonte aan te nemen; Wij geloven dat het 66 dagen duurt om je leven te veranderen. Door je te committeren aan een klein doel dat je iedere dag kunt halen, ga je gezonde gewoontes creëren die een leven lang meegaan.

2. Verantwoordelijkheid om je te motiveren

Het is donker. Het is koud. Je bent moe. Maar je kunt erop rekenen dat wij er tijdens deze 66 dagen zijn om je ter verantwoording te roepen. Van work-outs in de Training-app tot inspiratie voor maaltijden in je blog, we hebben het allemaal om je van start tot finish te helpen.

3. Bouw zelfvertrouwen en vertrouwen op

We kunnen de gewichten niet voor je heffen, maar onze community zit vol met mensen die je tijdens je avontuur kunnen spotten en je kunnen helpen je doelen te bereiken. Bouw vertrouwen op in je trainingen, je capaciteiten om een gezonde maaltijd te bereiden, en nog belangrijker, in jezelf.

4. Exclusieve uitnodigingen voor Gymshark-evenementen

Wat is er beter dan meedoen aan Gymshark66? Meedoen met een ruimte vol andere mensen die hetzelfde avontuur beleven. Krijg exclusieve toegang tot Gymshark66-evenementen zodat jullie samen jullie doelen kunnen halen.

. . .

Gymshark 66 | Veelgestelde vragen 2024

Heb je een vraag over Gymshark66 die we nog niet hebben beantwoord? Laat hieronder een bericht achter en we komen bij je terug met de antwoorden.

. . .

Over Gymshark66:

Een kruisje op de kalender, een tik op het scherm, een gesloten ring op een horloge, we weten dat een dagelijkse dosis dopamine verslavend werkt. Dus zijn wij er om het allemaal een beetje productiever te maken.

Ze zeggen dat het 66 dagen duurt om een gewoonte aan te nemen; Wij geloven dat het 66 dagen duurt om je leven te veranderen.

Of het nu om 10.000 stappen of 10 minuten mindfulness gaat, 30 minuten training of 30 minuten een maaltijd bereiden waar zowaar groenten in zitten. Jij hoeft alleen maar drie dagelijkse doelen te kiezen die bij je passen. Vink ze vervolgens 66 dagen lang iedere dag af.

Omdat als je je op het proces focust, niets je progressie tegen kan houden.

En wij zijn er iedere dag voor je om je te helpen, met je te trainen en je vanaf de zijlijn aan te moedigen om je doelen te bereiken. De dagen worden snel weken. De weken worden maanden. Totdat, voordat je het weet, de 66 dagen voorbij zijn. En dan is het dagelijkse afvinken een gewoonte geworden. En die gewoonte heeft je leven veranderd.

66 dagen. Ben je er klaar voor?

Ze zeggen dat het 66 dagen duurt om een gewoonte aan te nemen; Wij geloven dat het 66 dagen duurt om je leven te veranderen.

GymsharkBy Gymshark