Wat Is Gymshark 66?
Gymshark

Wat Is Gymshark 66?

clock-circular-outlinePosted 5 Dec 2020

GYMSHARK 66: DAAG JEZELF UIT OM TE VERANDEREN

Jouw verhaal begint hier.

. . .

ZE ZEGGEN DAT HET 66 DAGEN DUURT OM EEN GEWOONTE AAN TE LEREN; WIJ GELOVEN DAT HET 66 DAGEN DUURT OM JE LEVEN TE VERANDEREN.

Of je jezelf nou beschouwt als een doorgewinterde #Gymshark66 veteraan, of gewoon op zoek bent naar wat ‘new year, new me’ inspiratie: in dit artikel leggen we uit wat de Gymshark66 challenge inhoudt en waarom je je zou moeten aansluiten bij een wereldwijde community die elkaar aanmoedigt om te veranderen.

. . .

WAT IS GYMSHARK 66?

GYMSHARK66 IS MEER DAN EEN NIEUWJAARSTREND

Tijdens de Gymshark 66 dagen we je uit om in 66 dagen tijd je leven te veranderen door positieve gewoontes aan te leren die je hele leven meegaan. Of het gewoontes zijn voor je geest, lichaam of ziel: met Gymshark 66 vieren we elk doel en elke stap die wordt gezet om het te behalen.

HOE KUN JE MEEDOEN AAN DE GYMSHARK 66:

De geruchten zijn waar…Gymshark 66 wordt vanaf dit jaar anders. Goed anders. Beloofd. We blijven erbij dat het 66 dagen duurt om je leven te veranderen, maar we vinden het ook belangrijk om naar jullie feedback te luisteren. Daarom hebben we bekeken hoe we de Gymshark 66 inclusiever kunnen maken en de community beter bij de challenge kunnen betrekken.

Dit is het resultaat…

EEN KORTE HANDLEIDING:
  1. Begin de #Gymshark66 wanneer jij er klaar voor bent: en daar kun je echt elk moment van het jaar voor uitkiezen. 1 januari? Prima, wij houden je niet tegen. 2 oktober om 3 uur ‘s nachts? Hmm, misschien krijg je hier later spijt van, maar ga vooral je gang. Als jij eraan toe bent, staat onze familie voor je klaar.

  2. Stel 3 regels op: dit is jouw challenge om te veranderen. Bedenk 3 regels waar je je de hele Gymshark 66 aan houdt. Ze hoeven helemaal niet zo ingewikkeld te zijn: meer water drinken bijvoorbeeld, of één workout per week doen, of voor middernacht naar bed gaan. Simple as that.

  3. Deel je verhaal: niet verplicht natuurlijk, maar we moedigen je wel aan om jouw 66 met de rest van de wereld te delen. Van workouts en progress pictures tot creatieve uitspattingen en nieuwe recepten – we willen het allemaal zien via de hashtag #Gymshark66.

66 – zo simpel kan het zijn. Dit jaar geen gekke wedstrijden of beloftedruk. Het enige wat je te doen staat is 66 dagen lang deze 3 regels volgen.

OF, NOUJA. MAAK DAAR TOCH MAAR 4 VAN…

We zijn sterker als we het samen doen.

Onze Community is enorm belangrijk voor ons (zonder jullie immers geen Gymshark) en daarom willen we jullie aanmoedigen om elkaar het hele jaar door te blijven steunen. Misschien in de vorm van kudo’s voor een hardlooprondje, een comment onder een bericht, of motivatietips wanneer iemand er even doorheen zit…het zijn de kleine dingen die ertoe doen.

JOIN THE FAMILY. DEEL JE VERHAAL. STEUN JE COMMUNITY.

Want alleen kom je ver, maar samen komen we verder.

WORD LID VAN DE GYMSHARK COMMUNITY OP FACEBOOK

We kunnen het gewicht helaas niet voor je dragen, maar voor steun kun je altijd bij onze community terecht. Word via Facebook lid van de Gymshark Community groep en ontmoet mensen zoals jij, die elkaar continu aanmoedigen. Deel jouw Gymshark 66 verhaal, maak onderdeel uit van dat van de rest en ga samen de uitdaging aan om je leven in 66 dagen tijd te veranderen.

DOWNLOAD DE GYMSHARK TRAINING APP

Bestaat één van jouw 3 regels uit een fysieke uitdaging? Met de Gymshark Training App vind je de hele community bij elkaar, verenigd op één centrale plek.

Ontdek alle oefeningen, stel je eigen workouts of programma samen en hou je vooruitgang 66 dagen lang stap voor stap bij met de app. Let's get to work.

. . .

OVER DE #GYMSHARK66

JE DOELEN ZIJN ZO GROOT OF KLEIN ALS JE ZE ZELF MAAKT, ZOLANG ZE MAAR RECHT UIT JE HART KOMEN.

De afgelopen drie jaar vormde Gymshark 66 voor talloze mensen het startpunt om een gezonde leefstijl aan te nemen, met fitness te beginnen en om verschillende nieuwe skills aan te leren.

2022 IS JOUW JAAR OM 66 TE ONTDEKKEN.

Deze uitdaging draait niet alleen om fitness en om fysieke verandering – Gymshark 66 is de ultieme challenge om aan te pakken wat jij graag anders ziet. En wij zijn er om je daarbij te helpen. Misschien zoek je naar workout motivatie om meer spieren te kweken, wil je graag een gezonder gewicht bereiken, of werk je naar een belangrijk sportevenement toe. Of misschien is jouw challenge meer gericht op iets mentaals en wil je meer tijd besteden aan mediteren of lezen, wil je leren hoe je voedzame maaltijden maakt, of zou je je creativiteit graag verder ontplooien.

Welke 3 regels het ook worden: ze helpen je om tijdens #Gymshark66 nieuwe gewoontes aan te leren, vriendschappen op te bouwen en een familie te ontmoeten die er altijd voor je is. En dat is – als het aan ons ligt tenminste – veel krachtiger dan het gemiddelde goede voornemen voor het nieuwe jaar.

Je mentaliteit en toewijding worden waarschijnlijk flink op de proef gesteld, maar als het even moeilijk wordt, onthoud dan dat je niet alleen bent. Tuurlijk: je doet het uiteindelijk voor jezelf, maar de hele community staat voor je klaar.

. . .

ZE ZEGGEN DAT HET 66 DAGEN DUURT OM EEN GEWOONTE AAN TE LEREN; WIJ GELOVEN DAT HET 66 DAGEN DUURT OM JE LEVEN TE VERANDEREN.

Smoesjes die je ervan weerhouden om aan deze reis te beginnen, moet je niet als een beperking zien maar als reminder waarom je wil veranderen.

#Gymshark66. Wanneer jij er klaar voor bent.

. . .
JOIN THE FAMILY.

Had je liever wat eerder van de #Gymshark66 gehoord? Meld je aan voor de Gymshark nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Van de nieuwste releases tot sneak peeks van (online) events…dit is de plek waar je moet zijn.

GymsharkBy Gymshark

Editors Picks