Gymshark

Wat Is Gymshark 66?

Ze zeggen dat het 66 dagen duurt om een gewoonte aan te leren; wij geloven dat het 66 dagen duurt om je leven te veranderen.

clock-circular-outline-lightPosted 11 May 2021
Wat Is Gymshark 66?

GYMSHARK 66: DAAG JEZELF UIT OM TE VERANDEREN

1. JANUARI 2021 – 7. MAART 2021

. . .

ZE ZEGGEN DAT HET 66 DAGEN DUURT OM EEN GEWOONTE AAN TE LEREN; WIJ GELOVEN DAT HET 66 DAGEN DUURT OM JE LEVEN TE VERANDEREN.

Of je jezelf nu classificeert als een #Gymshark66-veteraan, of je bent hier gewoon aan het browsen voor een beetje 'nieuwe jaar, nieuwe ik'-inspiratie, dit artikel gaat in op wat de Gymshark 66-uitdaging is en waarom je je zou moeten aansluiten bij de wereldwijde community die zich ervoor inzet om in januari te veranderen.

. . .

WAT IS GYMSHARK 66?

KORTOM, #GYMSHARK66 IS MEER DAN ALLEEN EEN NIEUWJAARSTREND.

Gymshark 66 is het 66-daagse evenement waar we je samen uitdagen om je leven te veranderen door positieve gewoontes aan te leren die een leven lang meegaan. Of die gewoontes nu voor je geest, je lichaam of je ziel zijn, Gymshark 66 juicht elk doel en elke stap die ervoor wordt gezet toe.

Het feit dat het ook een wedstrijd is? Met te gekke prijzen? Nou, dat is gewoon een extra bonus.

HOE NEEM JE DEEL AAN DE GYMSHARK 66-UITDAGING:

  1. Meld je aan bij #Gymshark66 en download je gratis beloftekaart van onze Gymshark 66-hub. (Je hebt er twee nodig - een voor je eerste foto/ inschrijving, en een voor je definitieve foto/ inschrijving).

  2. Beslis wat je wilt proberen: de eerste stap is om erachter te komen wat je wilt proberen. Misschien wil je het hard proberen, en zelfs 10% extra harder proberen. Je zou iets nieuws kunnen proberen, en ook iets heel anders kunnen proberen? Of probeer het gewoon nu en begin met iets waar je zin in hebt.

  3. Post jouw belofte: noteer het doel dat je tijdens de 66 dagen wilt bereiken op jouw belofte, samen met de datum en #Gymshark66. Maak een foto van jezelf terwijl je je beloftekaart vasthoudt en plaats die op je Instagram-feed, Twitter-feed of de Facebook-pagina van de Gymshark Community Group voor 23:59 (GMT) op 31 Dezember 2021 met de tag @Gymshark en de hashtag #Gymshark66.

  4. Deel jouw verhaal: vanaf 1 januari 00:00 (GMT) is het tijd om je #Gymshark66 -verhaal te delen (met minstens twee posts per week op het door jou gekozen social media platform!). Hoe je ervoor kiest om je verhaal te delen, is aan jou; zolang je je maar aan hetzelfde social media platform houdt en nooit vergeet om #Gymshark66 en @Gymshark te taggen.

  5. 66/66 Selfie: om je inzending officieel te maken, moet je je definitieve #Gymshark66-foto uploaden naar het door jou gekozen social media-account voor 00:00 uur GMT op 7 maart 2021, met de tag @Gymshark en de hashtag #Gymshark66. Deze foto moet van jezelf zijn terwijl je je tweede Gymshark 66-beloftekaart omhooghoudt waarop de datum (7 maart) en. #Gymshark66 op staat.

Tijdens de 66 dagen raden we je aan om je avontuur met de wereld te delen. Van trainingen en foto's over je progressie tot tekeningen en voedzame recepten, we willen het allemaal zien! Vergeet niet om ons onderweg met @Gymshark en #Gymshark66 te taggen.

*Als je jouw Gymshark 66-beloftekaart niet kunt afdrukken, kun je er zelf een creëren! Vergeet niet om "Gymshark 66" en een bewijs van de datum toe te voegen - dit moet tussen 8 december en 31 december gebeuren.

Let op: deze uitdaging begint officieel pas op 1 januari, maar de inzendingen moeten dus tussen 8 december en 31 december 2020 worden ingediend.

Gymshark 66 Pledge Card Example:

. . .

OVER GYMSHARK66

JE DOELEN HOEVEN NIET HELDHAFTIG TE ZIJN, ALS ZE MAAR RECHT UIT HET HART KOMEN.

Gymshark 66 is de afgelopen drie jaar de katalysator geweest om honderdduizenden mensen te helpen een gezonde levensstijl te ontwikkelen, een fitnessavontuur te beginnen en een scala aan nieuwe vaardigheden aan te leren.

2021 IS JOUW JAAR OM MEE TE DOEN.

Dit evenement gaat niet alleen over fitnessuitdagingen en fysieke veranderingen - Gymshark 66 is jouw ultieme uitdaging om te veranderen, en we zijn hier om je op alle mogelijke manieren te ondersteunen. Je kunt op zoek zijn naar motivatie voor je training om spieren op te bouwen, gezonder te leven, wat gewicht te verliezen of om te trainen voor een groot sportevenement. Of misschien is je uitdaging meer gericht op je geest en je ziel ... misschien wil je meer tijd nemen om te mediteren of te lezen, te leren hoe je voedzame maaltijden kunt bereiden, of gewoon meer ruimte te vinden om je dat beetje creatiever te voelen en te worden.

Waar je ook voor kiest, je doelen voor #Gymshark66 zullen helpen bij het vormen van gewoontes die een leven lang meegaan. Iets dat - ons in ieder geval - veel krachtiger lijkt dan je doorsnee nieuwjaarsresolutie.

Jouw manier van denken en de kracht van je vastberadenheid kunnen op de proef worden gesteld. Onthoud op de dagen dat je niet wilt doorgaan dat, hoewel je dit voor jezelf doet, je niet alleen bent.

Gedurende deze 66 dagen beloven we je mindere momenten om te zetten naar leer momenten, omdat we niet verenigd zijn door onze doelen, maar door de avonturen die we ondernemen om ze samen te bereiken.

Vorig jaar hebben we je gevraagd jouw redenen te achterhalen om het niét te doen, en deze om te zetten in jouw redenen waarom wél.

DIT JAAR VOOR #GYMSHARK66 2021, VRAGEN WE JE GEWOON OM HET TE PROBEREN.

  • Probeer iets nieuws, en verlaat je comfortzone.

  • Probeer nog harder, en doe 10% meer je best.

  • Probeer het nu, en begin iets waar je zin in hebt.

WANT ALS JE HET NIET NU PROBEERT, WANNEER DAN WEL?

. . .

ZE ZEGGEN DAT HET 66 DAGEN DUURT OM EEN GEWOONTE AAN TE LEREN; WIJ GELOVEN DAT HET 66 DAGEN DUURT OM JE LEVEN TE VERANDEREN.

Tijdens deze 66 dagen, dagen we je uit om iets nieuws te proberen, het harder dan normaal te proberen en het nu te proberen.

Je excuus om het niet te proberen, moet niet worden gezien als een beperking, maar in plaats daarvan als een herinnering om een verandering in gang te zetten.

#Gymshark66. Kom maar op.

GymsharkBy Gymshark

Editors Picks