Gymshark

United We Sweat

Als de wereld ons nog meer reden geeft om ons verder te verdelen, laten wij zien wat er gebeurt als we bij elkaar blijven. Want alleen kom je ver, maar samen komen we verder.

clock-circular-outline-lightPosted 25 Mar 2023
United We Sweat

De wereld is op weg om ons te verdelen. Negatief nieuws en fake news, is dat nou breaking news?

Maar, wat als er een plaats bestaat waar het geluid van de wereld wegvalt? Waar de enige geluiden die je hoort afkomstig zijn van gewichten, piepende sneakers en kloppende harten…

United We Sweat nodigt je uit om de kracht van de fitness community te ontdekken en om onze inzet en ons doorzettingsvermogen te vieren. Dingen die vaak onzichtbaar zijn voor de buitenwereld, maar die we allemaal met elkaar gemeen hebben.

Want het zijn de late avonden en de vroege ochtenden die we investeren. De dagelijkse obstakels die we tegenkomen en de risico’s die we nemen. De mentale en lichamelijke uitdagingen. En de hindernissen die we gaandeweg overwinnen.

In onze community maakt het niet uit hoe jouw reis er tot nu toe uit heeft gezien. Het enige dat telt is waar je vanaf hier heen gaat. De Gymshark familie is een plek waar iedereen thuishoort, iedereen ertoe doet en waar iedereen elkaar steunt…

Het zijn deze kleine lichtpuntjes die het grootste verschil maken.

De komende drie maanden van United We Sweat volgen we onze atleten en onze community. We delen niet alleen hun bijzondere fitnessverhalen, maar besteden ook aandacht aan het proces dat we doorgaan om ons leven te veranderen, samen met een familie waar je altijd op kunt rekenen.

. . .

VIND JE FAMILIE BIJ GYMSHARK

De kracht van de fitness community zit ‘m niet in het gewicht dat we kunnen heffen, maar in de manier waarop we het beste in elkaar naar boven halen.

Want door jezelf te omringen met mensen die hetzelfde in het leven staan of die dezelfde doelen nastreven als jij, leer je sneller in te zien wat je allemaal kunt bereiken. Of dat nou inhoudt dat je meer sets en reps kunt doen, langer en verder kunt hardlopen of misschien anderen helpt tijdens hun fitness reis.

Als de wereld op weg is om ons verder te verdelen, dan is het aan ons om redenen te vinden om bij elkaar te blijven en om elkaar te steunen. Want aan het einde van de dag draait het om de saamhorigheid van onze sport en onze community. Een community waar iedereen thuishoort. Dit is onze plek.*

Lees hieronder meer over onze familie en wat we voor jou kunnen betekenen 👇

En hoewel de sporten die we beoefenen inmiddels flink uiteen lopen, zullen onze gedeelde fysieke, emotionele en sociale connectie nooit verdwijnen.

Dit is onze plek - *een plek waar we niet hoeven te verbergen wie we zijn, maar waar we onszelf mogen zijn en waar we overwinningen en verlies delen.

ALS DE WERELD ONS NOG MEER REDEN GEEFT OM ONS VERDER TE VERDELEN, LATEN WIJ ZIEN WAT ER GEBEURT ALS WE BIJ ELKAAR BLIJVEN.

WANT ALLEEN KOM JE VER, MAAR SAMEN KOMEN WE VERDER.
. . .

Join The Family

Word lid van de Gymshark community en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Van de nieuwste releases tot exclusieve sneak peeks van online en IRL evenementen…hier moet je zijn om het allemaal als eerste te weten.

GymsharkBy Gymshark

Editors Picks