De nieuwste Speed-collectie is klaar waar je ook bent
Dutch

De nieuwste Speed-collectie is klaar waar je ook bent

clock-circular-outlinePostedĀ 25 Jul 2021

Hardlopen. Het is een eenvoudig concept: we strikken de veters van onze schoenen, investeren in een goede afspeellijst, en dan zetten we de ene voet voor de andere op de weg totdat onze benen pijn doen, onze longen branden, en we weer terug zijn waar we begonnen zijn met het hardlopen in een grote cirkel. Alleen deze keer zijn we nu de trotse bezitter van een glimmende trofee op Strava.

Maar voor degenen die regelmatig hardlopen - dan weet je dat hardlopen meer is dan alleen maar hardlopen. De sport heeft zijn eigen inherente bestaansreden. Wat dat precies is, is helaas moeilijker om je vinger op te leggen. Voor sommigen kan het een manier zijn om een snelle wereld even te vertragen. Voor anderen is het een uitdaging om zichzelf, hun tijd en hun afstand te verbeteren.

Wat jouw reden ook is om hard te lopen, Speed is er om je bij elke stap met blijvend comfort te ondersteunen. Met elk stuk van de collectie dat jouw behoeften reflecteert, is de enige vraag die je jezelf hoeft te stellen: wat is jouw reden om hard te lopen?

Stem jouw reden om hard te lopen af met onze redenen om Speed te dragen ...

Shorts

Lichtgewicht stoffen zorgen ervoor dat je (op comfortabele wijze) gelijke tred houdt terwijl je je voor die extra mijl inzet.

De Speed Running Shorts zijn ontworpen voor ultiem comfort, wat vervolgens betekent dat ze gemaakt zijn van een iets andere stofcombinatie dan je gewone gymsweaters.

Dit verschil in stof- en ontwerptechniek zorgt ervoor dat de short losjes om je benen zit terwijl je hardloopt, in plaats van omhoog te kruipen en verstrikt te raken in je bezigheid (als je begrijpt wat we bedoelen).

Leggings

Stevige taillebanden en gestroomlijnde pasvormen voorkomen afleiding, zodat je je tijdens het hardlopen op andere dingen kunt concentreren, zoals om je heen kijken en naar die belangrijke stem in je hoofd luisteren.

Hoewel ze qua uiterlijk misschien eenvoudig lijken, zijn de Speed Running Tights een multifunctionele must wanneer het gaat om warmte tegen seizoensgebonden koude wind.

Lichtgewicht, zeer rekbare stoffen bewegen naadloos mee met elke stap die wordt gezet, terwijl de taillebanden, ongeacht de afstand, zijn ontworpen om de hardloper te ondersteunen - terwijl het een comfortabele, onbeperkte pasvorm biedt.

T-Shirts & Tanks

De antislijtage-eigenschappen in ons assortiment T-shirts voor hardlopen stellen je in staat om in de zone te komen en hard te lopen zonder afleiding.

Zoals met de meeste kleding voor hardlopen, zijn de beste tops voor hardlopen ontworpen om zo comfortabel, ademend en zweetafvoerend mogelijk te zijn, zodat de hardloper kilometers kan rennen zonder afleiding, of risico op irritatie.

Deze techniek is te zien aan bepaalde productkenmerken, zoals platte naden en schuine stukken stof die wrijving helpen voorkomen. Terwijl mesh-panelen en geperforeerde details in gebieden waar je veel zweet (op je rug en onder je armen) continu helpen om het zweet af te voeren.

Layers

Dankzij innovatieve opbergoplossingen en belangrijke ademende eigenschappen kun je hardlopen, ongeacht de temperatuur, waar je ook bent.

Een lichtgewicht jack, modieuzer dan je anorak, maar niet zo zwaar als je stormbestendige parka, is essentieel als het gaat om je kleding in lagen voor het hardlopen.

Ontdek de draagbare en lichtgewicht Speed Jacket (M) en Speed Windbreaker (F) van dit seizoen, ontworpen met een gemakkelijk toegankelijke opbergzak voor eenvoudig opbergen. Met belangrijke productkenmerken, variƫrend van zakken met rits tot een verstelbare capuchon voor een gepersonaliseerde pasvorm, is die altijd klaar, waar je ook bent.

*Alle items in deze collectie zijn voorzien van reflecterende details.

. . .

WAT JE REDEN OOK IS OM HARD TE LOPEN, SPEED HELPT JE OM JE DAAR TE KRIJGEN.

Beschikbaar: 29 juli, 20.00 uur.

. . .

Voor exclusief nieuws over aankomende evenementen, nieuwe productreleases en conditioneringstips en -trucs, meld je hieronder aan voor de Gymshark-nieuwsbrief.

GymsharkBy Gymshark