DE CHANGEMAKER SCHENKING | ALLES WAT JE MOET WETEN
Dutch

DE CHANGEMAKER SCHENKING | ALLES WAT JE MOET WETEN

clock-circular-outlinePosted 1 Mar 2022

Bij Gymshark geloven we dat alle vrouwen overal in de sportwereld thuis horen. Daarom willen we extra aandacht vragen voor onze Gymshark Changemakers; mensen die zich met hart en ziel inzetten voor verandering, die afrekenen met vooroordelen en die het glazen plafond als hun eigen dansvloer gebruiken.

En dat is waar jij en The Changemaker's Grant eraan te pas komen.

Ter ere van Internationale Vrouwendag hebben we drie schenkingen van $10.000 te vergeven. Wat we van jou vragen? We horen graag meer over Changemakers uit jouw omgeving: vrouwen die er alles aan doen om de sportwereld voor andere vrouwen op een positieve manier te veranderen. Hieronder lees je wat je allemaal nodig hebt om iemand te nomineren👇

VOORWAARDEN OM JE AAN TE MELDEN...

Wat is een Changemaker?

Changemakers zijn vrouwen die er alles aan doen om de fitnesswereld inclusiever, veiliger en beter te maken voor andere vrouwen. Drie personen of organisaties, bedrijven, non-profits of goede doelen die zijn opgericht door vrouwen maken kans op een schenking van $10.000 (iets meer dan €8800) om hun doel te ondersteunen.

WIE KAN ZICH AANMELDEN?

Een vrouw* of een groep vrouwen* die zich actief inzet om anderen te inspireren en te informeren en die de fitnesswereld voor vrouwen op een positieve manier wil veranderen. Deze Changemaker kan zowel een bedrijf, organisatie, non-profit, goed doel als een persoon zijn.

(*iedereen die zich identificeert als vrouw, meisje, vrouwelijk, queen, genderfluid, cisgender, trans etc.)

Kan ik elk soort instantie opgeven?

Het bedrijf, de organisatie, non-profit of het goede doel dat je opgeeft moet opgericht zijn en geleid worden door een vrouw* of een groep vrouwen.

(*iedereen die zich identificeert als vrouw, meisje, vrouwelijk, queen, genderfluid, cisgender, trans etc.)

DOET MIJN LAND MEE?

Iedereen in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Australië, Canada en Oostenrijk kan hieraan deelnemen. Elke genomineerde moet haar nationaliteit en adres kunnen aantonen.

WAT HEB IK VOOR M’N AANMELDING NODIG?

Contactgegevens
  • Vergeet niet om alle relevante contactgegevens in te sturen, zoals de naam en het email adres van jezelf en van degene die je opgeeft, social media profielen en informatie over de organisatie van jouw Changemaker.

OVER JOU:
  • Vertel ons in maximaal 300 woorden meer over jezelf en jouw organisatie.

OVER JE PLAN:
  • Geef in je aanmelding goed weer op welke manier jij of je Changemaker zich inzet voor verandering en hoe de schenking van $10.000 jou of je Changemaker daarbij kan ondersteunen.

EXTRA INFO:
  • Voeg een foto of video aan je verhaal toe.

PIBLICITEIT OP SOCIAL MEDIA

Je gaat ermee akkoord dat Gymshark jouw verhaal op alle Gymshark kanalen deelt.

TOT WANNEER KAN IK MEZELF OF IEMAND ANDERS OPGEVEN?

De laatste dag om je hiervoor aan te melden is op 16 maart.

IS DE SCHENKING BELASTINGVRIJ?

Ik ben me ervan bewust en ga ermee akkoord dat de ontvangers van de schenking verantwoordelijk zijn voor eventuele belastingen of invoerrechten die door de overheid of een andere instantie worden opgelegd naar aanleiding van de ontvangst van het bedrag;

Gymshark is in geen enkel geval verantwoordelijk voor deze kosten.

HOE MELD IK ME AAN?

Simpel! Klik op onderstaande link...

. . .

Heb je vragen over de Changemaker schenking? Laat het ons hieronder weten en we komen zo snel mogelijk bij je terug 👇.

GymsharkBy Gymshark