Nieuw binnen: WTFlex
Dutch

Nieuw binnen: WTFlex

clock-circular-outlinePosted 1 Nov 2021

WTFLEX...

Zoals Flex, maar dan nét anders.

Je kent Flex. Een echte Gymshark klassieker. Je betrouwbare steun en toeverlaat in de gym. Flex ademt, zit comfortabel en houdt zichzelf sterk tijdens je meest heftige workouts. Hij is er voor je wanneer je hem het hardst nodig hebt en hij is enorm veelzijdig.

Maar, wat gebeurt er als we onze ontwerpers een vrijbrief geven om op Flex los te gaan?

We introduceren WTFlex: je vertrouwde Flex, maar dan met wat extra ✨pit✨.

Met Flex begon een revolutie, WTFlex is zijn evolutie. En vanaf 28 oktober is deze nieuwe aanvulling niet meer uit de familie weg te denken.

We namen alle bekende en geliefde aspecten van Flex; de originaliteit, de tijdloze uitstraling, de look en feel..en voegden er wat extra kleur aan toe.

Met dit als resultaat:

Flex'm In...

  • WTFlex Seamless High Waisted Leggings

  • WTFlex Seamless Strappy Sports Bra

  • WTFlex Seamless Cycling Shorts

  • WTFlex Seamless Asymmetric Strappy Sports Bra

. . .

Benieuwd hoe je de nieuwe release kunt stylen?

We snappen het. Niet iedereen wordt gelijk laaiend enthousiast van prints. Zeker als je ze niet vaak draagt. Maar dit seizoen brengen we daar graag verandering in!

Om je een handje te helpen, hebben onze stylisten wat looks samengesteld die laten zien dat je WTFlex prima kunt combineren met rustigere items. Want soms is het best fijn om uit je comfort zone te stappen..

Zoals Flex, maar dan nét anders.

Vanaf 4 november verkrijgbaar
. . .

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe productlanceringen? Klik op de link hieronder en schrijf je in voor de Gymshark nieuwsbrief. Je ontvangt de laatste info als eerste in je inbox.

GymsharkBy Gymshark