Nieuw binnen: Apex
Dutch

Nieuw binnen: Apex

clock-circular-outlinePosted 27 Sep 2021

Train Functioneel

in Apex...

Ben je klaar voor Apex? Deze nieuwe collectie staat volledig in het teken van bewegingsvrijheid en ademend vermogen.

De herfst-wintercollectie voor 2021 brengt je de laatste ontwikkelingen op het gebied van functional fitness. Over alle details van de nieuwe collectie is zorgvuldig nagedacht om jouw training zo functioneel mogelijk te maken.

Blijf koel met behulp van GSIQ technologie zoals heat-mapping, blijf droog door de zweetafvoerende eigenschappen en blijf geconcentreerd in kleding met zo min mogelijk naden. Door deze combinatie weet je zeker dat Apex je functionele trainingen aan kan: hoe gevarieerd of intens die ook zijn.

Je hebt goed, je hebt beter en je hebt Apex.

Ontdek de collectie nu.

. . .

THE HERO OUTFIT

Apex is gemaakt om in te kunnen presteren én om stijlvol in voor de dag te komen. Er is veel aandacht besteed aan de technisch vooruitstrevende designs waarin de GSIQ technologie tot leven komt.

Onze favoriete combi voor een functionele training: Apex Functional Shorts & Apex Contrast T-Shirt.

. . .

De Details:

Toon je flexibiliteit in Apex' Functional Short.

Maak kennis met je nieuwe go-to short voor een functionele training. Apex’ functional short is ontworpen om al jouw bewegingen te doorstaan, hoe krachtig en hoe flexibel die ook zijn. Train zonder begrenzingen en zonder afleiding.

Splitten aan zijkant om je vrij te bewegen
  • Strategische splits aan de zijkanten van de shorts zorgen ervoor dat jij je zo natuurlijk en zo flexibel mogelijk kunt bewegen. Je kunt voortaan ongelimiteerd squatten, rekken en stretchen.

Lichte stof zorgt dat alles snel opdroogt
  • De items in deze collectie zijn zo ontworpen dat jij je volledig op je training kunt richten. Door gebruik te maken van stretch materiaal van een poly-elastaan mix, zweetafvoerende eigenschappen en mesh details blijf je koel en droog terwijl je je in het zweet werkt.

Pas de fit aan naar jouw wensen met het trekkoord in de tailleband
  • Maak je short strakker of losser met het interne trekkoord dat in de tailleband is opgenomen, zodat je tijdens je training altijd de juiste steun krijgt.

. . .

Toon je snelheid in Apex’ Contrast T-shirt.

Bereik nieuwe PR’s in het innovatieve Apex’ Contrast T-shirt met de laatste GSIQ technologie.

GSIQ Heat-Mapping voor ventilatie
  • Met behulp van GSIQ technologie is vastgesteld waar de hittezones zich bevinden. Op die hittezones is ingespeeld door op strategische plekken ventilerende stof te verwerken. Hou jezelf tijdens intensieve trainingen daarom koel in de ademende Contrast T-shirts.

Zo min mogelijk stiksels om afleiding te voorkomen
  • Voorkom irritatie en afleiding tijdens je training in een shirt dat door de minimale naden aanvoelt als een tweede huid.

Voortdurend comfort in lichtgewicht materiaal
  • Het lichtgewicht en rekbare materiaal zorgt ervoor dat jij je training niet alleen doorstaat, maar ‘m ook naar een hoger niveau tilt. De stoffenmix van polyester, nylon en elastaan bieden je ultieme bewegingsvrijheid. Tel daar nog de zweetafvoerende eigenschappen en naadloze technologie bij op en je weet zeker dat jij je volledig op je work-out kunt richten.

. . .

Gaat het best samen met...

Of je nu traint voor kracht, flexibiliteit, snelheid of uithoudingsvermogen: jouw kleding moet er bij elke beweging voor je zijn. Ontdek Apex en maak kennis met een premium collectie met pasvormen en stijlen die bij jouw wensen aansluiten.

Vanaf 30 september verkrijgbaar

Only at Gymshark.com
. . .
Every Conditioning Journey Starts Somewhere. Why Not Make It Functional.

Apex is gemaakt om met ons mee te bewegen, hoe we ons er ook in bewegen. Ga voor jouw doelen en ontdek functionele training op de Gymshark Training App. Explore > Workouts > Functional. We zien je daar.

. . .

Voor exclusief nieuws over aankomende evenementen, nieuwe productreleases en conditioneringstips en -trucs, meld je hieronder aan voor de Gymshark-nieuwsbrief.

GymsharkBy Gymshark