Maak kennis met Apex:  je nieuwe Go-To collectie voor al je High Intensity Workouts.
Dutch

Maak kennis met Apex: je nieuwe Go-To collectie voor al je High Intensity Workouts.

clock-circular-outlinePosted 27 Sep 2021

We willen altijd sterker, sneller, verder en beter: dat kunnen we natuurlijk bereiken door veel te trainen, maar de kleding die we voor onze trainingen uitkiezen is minstens zo belangrijk. Apex is gericht op functional fitness en is gemaakt om met je vooruit te gaan. Het draait allemaal om functioneel trainen – Wat we daarmee bedoelen? Dat jij je zo goed mogelijk kunt bewegen om jouw doel te behalen.

Zo’n doel kan bijvoorbeeld liggen in het beter uitvoeren van dagelijkse klusjes, zoals squatten om je boodschappen op te tillen, opstaan van de bank, of misschien wel het openduwen of -trekken van een zware deur. Soms komt er niet eens een sportschool aan te pas! Met functioneel trainen maak je jezelf sterker, ook buiten de gym.

Maar, wat moet je dan aan?!

Train Functioneel

in Apex.

Voor deze nieuwe lijn is goed gekeken naar de verschillende houdingen die je lichaam kan aannemen. Het resultaat daarvan zie je nu terug in een collectie die volledig in het teken staat van bewegingsvrijheid, minimalisme en ademend vermogen. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van mesh materiaal en van naadloze technologie. Alle items zijn ontworpen om jou zo goed mogelijk te ondersteunen, terwijl jij je grenzen verlegt.

Want je hebt goed, je hebt beter en je hebt Apex.

Ontdek onze favorieten voor een functionele training.

. . .

DE OUTFIT

Apex is ontworpen om in te kunnen presteren én om stijlvol in voor de dag te komen. Er is veel aandacht besteed aan de technisch vooruitstrevende designs waarin de GSIQ technologie tot leven komt.

Ontdek meer over onze nieuwe functional fitness favo’s: Apex Seamless High Rise Leggings & Apex Seamless Crop Top – de eersten van hun soort.

. . .

De Details:

Werk aan je uithoudingsvermogen in Apex’ Seamless High Rise Leggings

Van de Leg Press gelijk over op squats – de Apex Seamless High Rise Leggings zijn klaar voor al jouw bewegingen, whatever and wherever the workout.

GSIQ Heat-Mapping voor maximale ventilatie
  • Functioneel trainen kan natuurlijk gepaard gaan met flink wat zweet. Door GSIQ technologie, die er op cruciale plekken voor zorgt dat je warmte vasthoudt of afvoert, heb je hier in Apex geen last van. Mesh-elementen, die benadrukt worden door contrasterende kleurpanelen, zorgen voor extra ventilatie.

Hoge taillebanden zorgen voor ultieme steun en comfort
  • Apex Seamless High Rise Leggings ondersteunen je lichaam op de plekken waar jij steun kunt gebruiken en zorgen ervoor dat jij zonder restricties kunt bewegen. Geniet van ultiem comfort in kleding die met je meewerkt.

Details van UV draad voor wat extra kleur
  • Misschien is het wel hét meest opvallende detail van deze nieuwe collectie: onze futuristische kleurcombinatie van zwart-glitch-geel. Nog leuker: door het UV-draad lichten de contouren van je outfit op als je onder UV licht gaat staan. Match de kleur van je outfit met de energie die jij in je work-out stopt.

. . .

Toon je kracht in Apex’ naadloze Crop Top

Apex seamless Crop Top is gemaakt om elke beweging te doorstaan, hoe krachtig deze ook is. De tops zijn beschikbaar in levendige kleuren en met 3/4 mouw. Sport onbeperkt en zonder afleiding in een ontwerp dat het eerste is in zijn soort.

Lichtgewicht en naadloos voor blijvend comfort
  • Een lichtgewicht en rekbare mix van polyester, nylon en elastaan biedt jou de ultieme bewegingsvrijheid, zodat jij je training niet alleen doorstaat, maar ‘m ook naar een hoger niveau tilt. Voeg daar nog zweet afvoerende eigenschappen en een naadloze afwerking aan toe en je kan er zeker van zijn dat jij je volledig op je oefeningen kunt richten.

. . .

MAAK JE LOOK COMPLEET...

Of je nu traint voor kracht, flexibiliteit, snelheid of uithoudingsvermogen: jouw kleding moet er bij elke beweging voor je zijn. Maak kennis met Apex en ontdek de premium collectie met pasvormen en stijlen die aansluiten bij jouw wensen.

Vanaf 30 September verkrijgbaar

Alleen via Gymshark.com
. . .
Every Conditioning Journey Starts Somewhere. Why Not Make It Functional.

Apex is gemaakt om met ons mee te bewegen, hoe we ons er ook in bewegen. Ga voor jouw doelen en ontdek functionele training op de Gymshark Training App. Explore > Workouts > Functional. We zien je daar.

. . .

Voor exclusief nieuws over aankomende evenementen, nieuwe productreleases en conditioneringstips en -trucs, meld je hieronder aan voor de Gymshark-nieuwsbrief.

GymsharkBy Gymshark