Laat je wilde kant zien– Nieuwe Adapt Camo Seamless
Dutch

Laat je wilde kant zien– Nieuwe Adapt Camo Seamless

clock-circular-outlinePosted 5 Oct 2021

WILDER DAN DIT WORDT HET NIET– NIEUWE CAMO SEAMLESS

NIEUWE ADAPT CAMO SEAMLESS, VANAF 30 SEPTEMBER VERKRIJGBAAR

Gewaagde kleuren en een originele nieuwe print: maak kennis met het laatste lid van de Adapt familie.

Durf jij je wilde kant te laten zien? Voor de nieuwe Adapt Camo collectie hebben we ons laten inspireren door de Savanne. Ontdek de nieuwe en veelzijdige prints die jouw training nét een beetje leuker maken.

Uit veel kledingkasten is de Camo Seamless niet meer weg te denken. De items, die bekend staan om hun flatterende pasvormen en unieke en speelse designs, zijn echte work-out favorieten. Voel je een winnaar in Adapt camo, de kleding die je koel en comfortabel houdt en die ervoor zorgt dat jij je ongelimiteerd kunt bewegen.

Had iemand het over nieuwe kleuren?

We snappen het wel. Overschakelen naar een nieuw seizoen is niet altijd even makkelijk, maar in de nieuwe prints en kleuren van Adapt Camo zit je er al snel warmpjes (én stijlvol) bij. Stem je work-out looks af op het veranderende seizoen in jacquard prints met aardse tinten.

  • Savanna Black
  • Savanna Navy
  • Savanna Yellow
  • Savanna Green

In vergelijking met voorgaande Adapt Camo patronen is dit design gedurfder en vormt het de ultieme statement piece voor in de gym. Het zit ‘m echter niet alleen in de kleuren, want voor de juiste harmonie en balans van het ontwerp zijn de details minstens zo belangrijk. In bepaalde stukken komen ruches terug die op een flatterende manier in de stof verweven zijn. Kruisende banden op de rug zorgen ervoor dat je je vrij en zelfverzekerd kunt bewegen. Ga voor een stijlvolle look met de juiste steun.

Ontdek de collectie

We omarmen onze klassiekers, zoals de naadloze leggings, crop tops, shorts en sport BH’s, maar geven ze nu een draai met nieuwe patronen en designs. Verken de kleurrijke en levendige ontwerpen van het laatste lid van de Adapt Camo familie.

  • Adapt Camo Seamless Crop Top
  • Adapt Camo Seamless Leggings
  • Adapt Camo Seamless Shorts
  • Adapt Camo Seamless Sports Bra
  • Adapt Camo Seamless Tight Vest

DE NIEUWE ADAPT CAMO SEAMLESS IS VANAF 30 SEPTEMBER VERKRIJGBAAR.

GROTER EN GEWAAGDER DAN VOORHEEN, DURF JIJ JE WILDE KANT TE LATEN ZIEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang meer stijlinspiratie en exclusief nieuws over Gymshark producten, evenementen en conditioning tips.

GymsharkBy Gymshark