Zo Hoor Je Bij De Gymshark Community
Dutch

Zo Hoor Je Bij De Gymshark Community

clock-circular-outlinePosted 27 Apr 2021

BIJ GYMSHARK HOORT IEDEREEN ERBIJ...

HET ENIGE WAT JE HOEFT TE DOEN IS BEGINNEN.
. . .

Ons logo hoort bij degenen die hun dromen najagen, die zich in het zweet werken en die hun doelen volgen. Het hoort net zo goed bij de tegenslagen als bij de Personal Bests. Het hoort bij degenen die hard blijven werken op het moment dat niemand ze ziet.

Ons logo hoort bij iedereen die er gemeenschap in vindt.

Het enige wat je hoeft te doen om bij de Gymshark community te horen, is beginnen.

MAAR WAT BETEKENT DAT NOU ECHT?

Meestal gaan alle aandacht en respect uit naar de successen en de glamour van het sporten, maar wij geloven dat de ambities en de toewijding net zo goed een plek in de schijnwerpers verdienen.

Die eerste stapjes die je zet als je je doelen nastreeft, hebben jouw idolen ook gezet toen zij ooit begonnen. En geloof ons: met elk moment dat je op komt dagen en met elke stap die je dichter bij je doelen komt, inspireer je niet alleen jezelf, maar ook anderen om door te zetten. Elke stap is een stukje vooruitgang.

Benieuwd naar inspirerende voorbeelden? Die hebben we wel voor je…

VERHALEN VAN ONZE ATLETEN:

Humans of Conditioning viert de uitdagingen en de overwinningen van de meest buitengewoon gewone mensen uit de hele wereld.

Vandaag lichten we een paar bijzondere fitnessverhalen van onze familie uit – atleten die zich elke dag inzetten en blijven vechten voor waar ze in geloven.

-

HIJ DIE Z’N DROMEN NAJAAGT:

FRANCIS NGANNOU'S GEVECHT NAAR DE UFC TOP

Kameroense Mixed Martial Arts vechter Francis Ngannou is niet alleen Gymshark atleet, hij is ook regerend UFC kampioen bij de zwaargewichten. Zijn kampioensdrift bracht hem uiteindelijk naar Las Vegas (waar hij nu woont en traint) en naar de top. Maar de reis daar naartoe was niet eenvoudig.

Zijn bescheiden afkomst en de liefde voor zijn geboortedorp in Kameroen, maakten dat Francis zich nu graag inzet om anderen te helpen. Via de Francis Ngannou Stichting geeft hij jongeren in zijn thuisland de middelen om te trainen en een kans om hun talenten te ontplooien.

-

ZIJ DIE HARD WERKT:

SOPHIE BUTLER’S VERHAAL ALS LIFTER MET EEN LICHAMELIJKE BEPERKING

Fysieke kracht: het is iets dat velen van ons met het sporten willen bereiken…Maar er zijn dingen waar je niet voor kunt trainen, of waar geen voorbereiding voor bestaat.

Toen Sophie haar rug brak, stond haar wereld op z’n kop – maar alleen voor zover ze dat toeliet. Sophie slaagde erin om de verwondingen die haar leven zo veranderden om te zetten tot een positief en inspirerend verhaal. Door aandacht te vragen voor lichamelijke beperkingen en het bewustzijn daarover te vergroten, heeft ze duizenden levens veranderd.

De kracht die ze ook buiten de sportschool heeft laten zien is bewonderenswaardig en haar passie voor het trainen is groter dan ooit.

-

ZIJ DIE DOORGAAN ALS NIEMAND HET ZIET:

FERGUS CRAWLEY'S MISSIE OM TE VERANDEREN HOE ER TEGEN MANNELIJKE GEZONDHEID WORDT AANGEKEKEN

Het kon haast niet verder van z’n tijd als barman afstaan, maar Fergus Crawley is nu een hybride atleet die zich inzet voor een hoger doel.

Door mee te doen aan uitdagingen die zowel mentaal als fysiek het uiterste van hem vragen, zamelt hij geld in voor zelfmoordpreventie. Zo waagde hij zich in 2020 aan de eerste verticale marathon ter wereld. Ja, dat lees je goed…verticaal.

In 11 dagen tijd probeerde Fergus de hoogste piek van het Verenigd Koninkrijk – de Ben Nevis – maar liefst 32 keer te beklimmen. Dat staat gelijk aan een afstand van 540 km met een totaal hoogteverschil van 42,20 m (hetzelfde als een volledige marathon).

Compleet met sneeuwsnor moedigt Fergus mensen aan om zich niet alleen in te zetten, maar ook over hun gevoelens te praten.

. . .

Soms staat je fitnessreis misschien helemaal in het teken van fysieke vooruitgang en soms draait het juist wat meer om persoonlijke groei. Het belangrijkste is om in te zien dat dat je een duurzame relatie opbouwt met jezelf. Je leert je eigen sterke kanten te ontdekken. Je bouwt zelfvertrouwen op. Je werkt aan de beste en puurste versie van jezelf.

En wij zijn er om je te ondersteunen bij elke stap die je zet.

BIJ GYMSHARK HOORT IEDEREEN ERBIJ...

HET ENIGE WAT JE HOEFT TE DOEN IS BEGINNEN.

Wat is de grootste les die jij tot nu toe hebt geleerd? Laat het ons weten in de comments, we zijn super benieuwd naar al jullie verhalen!

GymsharkBy Gymshark