Gymshark

#Gymshark66 | Alles Wat Je Moet Weten

Als je vragen hebt over Gymshark 66 – van het aanmelden tot het winnen van prijzen - ben je waarschijnlijk niet de enige.

clock-circular-outline-lightPosted 17 Oct 2021
#Gymshark66 | Alles Wat Je Moet Weten

DAAG JEZELF UIT OM TE VERANDEREN MET #GYMSHARK66

Als je vragen hebt over Gymshark 66 – van het aanmelden tot het winnen van prijzen - ben je waarschijnlijk niet de enige.

Hoewel we graag denken dat we op de een of andere manier telepathische vaardigheden hebben opgedaan tijdens de lockdown, waarderen we het dat jullie misschien een vraag hebben waar we niet aan toegekomen zijn om die te antwoorden. Als dit het geval is, stuur ons een reactie hieronder, en wij nemen dan zo SNEL mogelijk contact met je op met alle pikante details die je moet weten.

- MAAR EERST ...

Wat is een betere manier om uit te leggen wat #Gymshark66 (het belang en de waarden ervan) is, dan de mensen die daadwerkelijk representeren waar de uitdaging voor staat?

KLIK OP AFSPELEN EN MAAK DEEL UIT VAN DE WERELDWIJDE COMMUNITY DIE ZICH INZET VOOR VERANDERING.

. . .

ALGEMENE VOORWAARDEN (AV)

We weten dat het vervelend is, maar als je vijf minuten over hebt, neem dan alsjeblieft de tijd om onze #Gymshark66 AV door te lezen. Het is de moeite waard... geloof ons.

Gymshark 66 bestaat uit verschillende wedstrijden waaraan je kunt deelnemen. Alle Gymshark 66-wedstrijden zijn onderworpen aan onze Algemene voorwaarden (AV) die je Hier kunt vinden!

. . .

WAT IS GYMSHARK66?

Gymshark is het 66 dagen durende evenement waarbij we je, samen, uitdagen om je leven te veranderen door positieve gewoontes aan te leren die een leven lang meegaan. Of die gewoontes nu voor je geest, je lichaam of je ziel zijn, Gymshark 66 juicht elk doel en elke stap die ervoor wordt gezet toe.

Gymshark 66 is de afgelopen drie jaar de katalysator geweest om honderdduizenden mensen te helpen een gezonde levensstijl te ontwikkelen, een fitnessavontuur te beginnen en ze een scala aan nieuwe vaardigheden te leren.

2021 IS JOUW JAAR OM MEE TE DOEN.

Dit evenement gaat niet alleen over fitnessuitdagingen en fysieke veranderingen - Gymshark 66 is de ultieme uitdaging om te veranderen, en wij zijn hier om je op alle mogelijke manieren te ondersteunen. Je kunt op zoek zijn naar motivatie voor jouw training om je spieren op te bouwen, een gezonder gewicht te krijgen of om te trainen voor een groot sportevenement. Of misschien is je uitdaging meer gericht op je geest en je ziel ... misschien wil je meer tijd nemen om te mediteren of te lezen, leren hoe je voedzame maaltijden kunt bereiden, of gewoon meer ruimte vinden om je net dat beetje creatiever te voelen en te worden.

Waar je ook voor kiest, je doelen voor #Gymshark66 zullen helpen bij het vormen van gewoontes die een leven lang meegaan. Iets dat - ons in ieder geval - veel krachtiger lijkt dan jullie doorsnee nieuwjaarsresolutie.

Vorig jaar hebben we je gevraagd jouw redenen te achterhalen om het niét te doen, en deze om te zetten in jouw redenen waarom wél.

DIT JAAR, VOOR #GYMSHARK66 2021, VRAGEN WIJ JE OM DEZE DINGEN TE PROBEREN.
 • Probeer nieuwe dingen, en stap uit je comfortzone.

 • Probeer nog harder, en doe 10% meer je best.

 • Probeer het nu, en begin met iets waar je zin in hebt.

WANT ZO NIET NU, WANNEER DAN WEL? WAT GA JE TIJDENS DEZE 66 DAGEN PROBEREN?

. . .

HOE KAN IK MEEDOEN AAN GYMSHARK 66?

 1. Beslis welk ding jij probeert: de eerste stap is om erachter te komen wat je gaat proberen. Misschien wil je het harder gaan dan normaal, en 10% meer je best doen? Je zou iets nieuws kunnen proberen, en eens iets anders proberen? Of probeer het nu gewoon en begin met iets waar je zin in hebt.

 2. Post jouw belofte: om dingen officieel te maken, moet je het doel dat je tijdens de 66 dagen wilt bereiken, opschrijven op een beloftekaart of zelfgemaakt bordje, samen met de datum en #Gymshark66. Maak een foto van jezelf terwijl je je beloftekaart vasthoudt en zet die op je Instagram-feed, Twitter-feed of de Gymshark Community Group Facebook-pagina voor 23:59 uur GMT op 31 december 2021 met de @Gymshark-tag en de #Gymshark66-hashtag.

 3. Deel je verhaal: vanaf 31 december om 00:00 uur (GMT) is het tijd om je #Gymshark66-verhaal te delen (met minstens twee posts per week op het door jou gekozen social media platform). Schreeuw de hoogtepunten uit, deel de dieptepunten en documenteer elk moment van progressie naar jouw belofte. Hoe je ervoor kiest om je verhaal te delen, is aan jou; zolang je maar bij hetzelfde sociale mediakanaal blijft en nooit vergeet om@Gymshark en #Gymshark66 te taggen.

 4. 66/66 selfie: om het eind te vieren van #Gymshark66 en je inzending formeel te voltooien, moet je je definitieve #Gymshark66 -foto uploaden naar het door jou gekozen social media platform voor 8 maart 2020 om 23:59 GMT, met de tag @Gymshark en de hashtag #Gymshark66. Deze foto moet van jezelf zijn terwijl je je tweede Gymshark 66-beloftekaart omhooghoudt, of een zelfgemaakt bordje waar de datum (7 maart) en #Gymshark66 op staan.

When Is Gymshark 66?

WAT ZIJN DE INZENDINGSDATUMS VOOR GYMSHARK 66?

Om het officieel te maken en een kans te krijgen bij Gymshark 66 2021, moet je inzending op tijd en in het juiste formaat worden geüpload.

EERSTE INZENDINGSFOTO VOOR GYMSHARK 66:
 • Je moet je eerste inzendingsfoto tussen 00:00 uur (GMT) op 8 december 2020 en 23:59 uur (GMT) op 1 december 2020 uploaden. Deze foto moet er een zijn van jezelf met de kaart in je hand!

Als je je eerste Inzendingsfoto uploadt voor 00:00 uur (GMT) op 8 december 2020, of na 23:59 uur (GMT) op 1 december 2020, is je inzending niet geldig.

LAATSTE INZENDINGSFOTO VOOR GYMSHARK 66:
 • Om je inzending te voltooien, moet je definitieve foto voor Gymshark 66 voor 8 maart 2021 om 23:59 uur (GMT) naar het door jou opgegeven sociale platform geüpload zijn. Deze foto moet er een zijn van jezelf met je tweede beloftekaart in je hand

Als je je laatste inzendingsfoto uploadt voor 0:00 uur (GMT) op 7 maart 2021, of na 23:59 uur (GMT) op 7 maart 2021, wordt je inzending niet meegeteld.

WANNEER BEGINT/ EINDIGT GYMSHARK 66?

Gymshark 66 2021 begint officieel om 00:00 uur (GMT) op 1 januari 2021 en eindigt om 23:59 uur (GMT) op 7 maart 2021.

Klik hieronder om te zien hoe laat #Gymshark66 begint en eindigt in jouw land (je hoeft alleen je land van verblijf toe te voegen). Als je nog steeds niet zeker bent, stuur ons dan gerust een bericht in het opmerkingenveld hieronder - we helpen je graag verder!

INZENDINGEN VOOR DE WEKELIJKSE GYMSHARK 66-UITDAGING ...

 • Om deel te nemen aan de wekelijkse uitdagingen, moet je tussen de openingsdatum van de uitdaging, elke maandag om 9:00 uur (GMT) vanaf 1 januari 2021, en de afsluitdatum van de uitdaging elke donderdag om 10:00 uur (GMT) vanaf 7 januari 2021) ten minste 2 posts die specifiek zijn voor de uitdaging van die week naar het door jou gespecificeerde platform uploaden.

Lees hier onze algemene voorwaarden (AV) om de specifieke datums van onze wekelijkse uitdagingen te weten te komen.

Om het zekere voor het onzekere te nemen, raden we je aan om wat reminders in je agenda te zetten.

IS ER EEN LEEFTIJDSBEPERKING OM MEE TE KUNNEN DOEN?

Ja! We hebben het al eerder gezegd en we zullen het nog een keer zeggen, Gymshark 66 is voor iedereen, overal, maar dit jaar moet je om juridische redenen 18+ zijn om officieel deel te kunnen nemen aan #Gymshark66.

IK HEB ME INGESCHREVEN VOOR EEN BELOFTEKAART, MAAR IK HEB NOG NIETS ONTVANGEN?

Hou vol! Als je je eenmaal hebt aangemeld en ingeschreven voor je beloftekaart via de #Gymshark66 hub, kan het wel een uur duren voordat de E-mail met je beloftekaart wordt verzonden.

Als je je beloftekaart nog steeds niet hebt ontvangen, of deze niet kunt downloaden via je E-mail, kun je de onderstaande foto opslaan! Als je je telefoon gebruikt, hoef je alleen maar de foto ingedrukt te houden en op Add to Photos (Aan de foto's toevoegen) te klikken.

IK HEB GEEN PRINTER OM DE GYMSHARK 66-KAART AF TE DRUKKEN, KAN IK TOCH DEELNEMEN?

Natuurlijk! Als je de Gymshark 66-kaart niet kunt afdrukken, kun je er zelf een maken!

Net als vorig jaar wilden we je iets concreets geven, iets over Gymshark 66 dat je fysiek kunt pakken, personaliseren en waar je mee kunt experimenteren. Als je geen printer hebt, is dit GEEN excuus om Gymshark 66 over te slaan.

Wees creatief! Gebruik post-it notities, schrijf je voornemen op een oud T-shirt of scheur eenvoudig een pagina uit een notitieboekje - hoe je het ook doet, vertel ons wat je hoopt te bereiken met deze 66!.

HOE KIES IK EEN DOEL/ MOETEN WE EEN DOEL HEBBEN OM AAN GYMSHARK 66 MEE TE KUNNEN DOEN?

We moedigen iedereen die aan #Gymshark66 deelneemt aan om een doel te bereiken - of het nu gaat om het verbeteren van je algehele welzijn, je fysieke fitheid of gewoon om creatiever te worden, je doel moet jouzelf iets zeggen. Laat je niet onder druk zetten door wat je op social media ziet - doe wat het beste voor jou is!

Neem de tijd voordat #Gymshark66 echt begint, te experimenteren met wat je leuk vindt en wat je de motivatie zal geven om door te gaan. De sportschool is niet voor iedereen, dus wees niet bang om iets nieuws te proberen en vind iets waar je echt om geeft.

De eerste stap bij het kiezen van je doel, is te beslissen wat je precies wilt bereiken/ behalen met je avontuur.

De tweede stap is het opstellen van een actieplan. Nu je je eigen poolster hebt - het enige grote doel dat je probeert te bereiken - moet je het opsplitsen in kleinere, concretere stappen. Zie het als stapstenen: in week één wil ik het invoegen van een babystap *insert baby step* bereiken, en in week zes wil ik het invoegen van een grotere babystap *insert bigger, baby step* bereiken.

Na het stellen van je doelen zijn geduld en doorzettingsvermogen de sleutel tot succes. Wees geduldig met jezelf en je lichaam, begin rustig aan om blessures te voorkomen en geniet van wat je wilt doen!

MOET MIJN INZENDING VOOR GYMSHARK 66 EEN FOTO VAN MIJZELF ZIJN?

Ja!

Jouw inzendingsfoto voor Gymshark 66 moet wel van jezelf zijn met je beloftekaart in je hand. Of het nu een selfie is, een foto met een zelfontspanner of je hebt iemand bij jou thuis gevraagd om een professionele foto van jou te maken; laat ons zien wie je bent en wat het bereiken van je doel in 66 dagen voor jou zou betekenen.

MOET IK GYMSHARK-KLEDING DRAGEN OM AAN GYMSHARK 66 MEE TE KUNNEN DOEN, OF MAG IK ANDERE MERKEN DRAGEN?

We zullen niet beledigd zijn als je geen Gymshark-kleding draagt.

Ondanks het feit dat dit een Gymshark-uitdaging is, begrijpen we volkomen dat niet iedereen die aan Gymshark 66 wil deelnemen, Gymshark-kleding zal bezitten en, afhankelijk van je doel, is gymkleding misschien niet de meest geschikte kleding ...

Camo Seamless tijdens het trainen om een persoonlijk zwemrecord te verslaan? Beter van niet.

Draag waar je je comfortabel in voelt, en als dat Gymshark is ... nou, dat is dan weer meegenomen.

MOET IK NAAR SOCIAL MEDIA UPLOADEN OM AAN GYMSHARK 66 DEEL TE KUNNEN NEMEN, EN ZO JA, WELK PLATFORM?

Ja! Om deel te nemen en ervoor te zorgen dat jouw Gymshark 66-inzending geldig is, moet je je inzendingsfoto, je definitieve 66/66-foto en 2 foto’s per week uploaden en je avontuur documenteren naar een van de volgende social media platforms:

Schreeuw de hoogtepunten uit, deel de dieptepunten en documenteer elk moment van progressie naar jouw belofte.

Hoewel we het enig vinden als je je uitdaging deelt op elk denkbaar social media platform, stelt het ons in staat om je hele avontuur net wat makkelijker te volgen en te documenteren als je dat op maar één platform doet. Vergeet niet om #Gymshark66 en @Gymshark te taggen!

Dit betekent dat meer van je berichten te zien zullen zijn door het steeds belangrijke Social Media Team van #Gymshark66.

DE WEKELIJKSE GYMSHARK 66-UITDAGINGEN ... GEBEUREN ZE DIT JAAR OPNIEUW?

Absoluut! Er is geen einde aan de manieren waarop je jezelf kunt uitdagen om te veranderen, zowel fysiek, mentaal en zelfs op liefdadig gebied. Daarom hebben we negen verschillende uitdagingen gecreëerd voor elke week van 66, waaronder lokaal blijven, actief worden en groen gaan.

Je kunt een ding, een paar dingen of alles proberen, ofwel als extra wekelijkse uitdagingen of als een plan voor je hele #Gymshark66. Deze uitdagingen zijn ontworpen om je gemotiveerd en op schema te houden tijdens je avontuur en worden elke vrijdag om 24:00 uur (GMT) bijgewerkt op onze 66-hub vanaf 1 januari 2021 tot 26 februari 2021.

WAT MOET IK DOEN WANNEER IK TIJDENS DE GYMSHARK 66 GEBREK AAN MOTIVATIE BEGIN TE KRIJGEN?

66 dagen achter elkaar iets proberen te doen is geen gemakkelijke taak; je mentaliteit en je doorzettingsvermogen zullen ongetwijfeld op de proef worden gesteld. Onthoud op de dagen dat je niet wilt doorgaan dat, hoewel je dit voor jezelf doet, je niet alleen bent.

Gedurende deze 66 dagen beloven we je te helpen je zwakke momenten in lessen om te zetten, dus als je je niet zo lekker voelt of behoefte hebt aan wat motivatie tijdens je Gymshark 66-uitdaging, raden we je aan om ten minste een van de volgende sites te proberen:

WAT GEBEURT ER ALS IK MIJN DOEL AAN HET EINDE VAN DE 66 DAGEN NIET BEREIK?

PSA: dat doet er niet toe.

Deze uitdaging draait niet om succes of materialistische trofeeën, het gaat over het avontuur dat je hebt beleefd; de wijzigingen die je hebt aangebracht en elke kleine stap die je hebt gezet om dit specifieke moment te beleven.

Wanneer je jezelf hebt uitgedaagd om te veranderen, heb je al gewonnen.

HOE KAN IK GYMSHARK 66 WINNEN/ WAT ZIJN DE CRITERIA OM TE WINNEN?

Als je jezelf uitdaagt om te veranderen, ben je al een winnaar voor ons - maar we zullen een paar personen kiezen die echt alles representeren waar #Gymshark66 voor staat om de ultieme prijs te winnen, plus een paar kleine goodies. De criteria zijn als volgt:

 • Toon wat creatieve flare en originaliteit in je social media posts.

 • Je moet echt een positieve gewoonte hebben gevormd of je leven op een positieve manier hebben veranderd (onthoud dat dit niet speciaal een fysieke verandering hoeft te zijn).

 • Je moet hebben aangetoond dat, wat er ook gebeurt (verder dan de hoogtepunten, dieptepunten, uitdagingen of anderszins), jij je doel kunt bereiken ongeacht wat dat doel was.

 • Je moet geholpen hebben om anderen te inspireren en te motiveren om nieuwe positieve uitdagingen aan te gaan.

VERTEL ME IETS OVER DE PRIJZEN ...

Natuurlijk, de echte concurrent bij #Gymshark66 ben jijzelf, en de positieve gewoontes die je ontwikkelt en het veranderde leven dat je leidt zijn de echte beloning. Maar wanneer we een extra reden kunnen bieden om het te proberen, zullen we dat zeker doen ...

Dit is wat je kunt winnen door deel te nemen #Gymshark66 2021:

DE 6 #GYMSHARK66-WINNAARS:

Als we jullie allemaal als winnaars zouden kunnen hebben, zouden we dat doen, en als je je leven positief hebt veranderd, heb je al echt gewonnen. Zoals bij alle echte wedstrijden geldt, zullen er zes overall-winnaars zijn van #Gymshark66 2021. We maken het ook de moeite waard om het te proberen …

De zes overall-winnaars worden beloond met:

 • Een 5-daagse Gymshark-ervaring.

 • Betrokkenheid bij de Gymshark 66-campagne in 2022.

 • Een jaar lang, elke maand een Gymshark-outfit.

DE WEKELIJKSE WINNAARS VAN DE #GYMSHARK66-UITDAGING

We moesten 66 toppers hebben voor Gymshark 66, niet? Dus, na de zes overall-winnaars, zullen de resterende 60 afkomstig zijn van de wekelijkse uitdagingen; degenen waarvan de inspanningen inspiratie boden en een echte verandering teweegbrachten, The 66 voor 2021 voltooien.

Als een van de winnaars van de wekelijkse uitdaging kun je het volgende winnen:

 • Gymshark-cadeaubon van £100*

 • Een groot aantal #Gymshark66 limited edition-producten

* tot de vermelde waarde of het equivalent in lokale valuta wanneer de winnaar buiten het VK woont.

Onze advocaten hebben heel beleefd gevraagd of je ook even onze #Gymshark66 AV door kunt lezen voor specifieke prijsdetails. Bij voorbaat dank.

WANNEER WORDEN DE WINNAARS VOOR GYMSHARK 66 BEKENDGEMAAKT?

DE 6 #GYMSHARK66-WINNAARS:

De zes winnaars voor #Gymshark66 worden kort na de sluitingstijden op de hoogte gebracht via een direct bericht op hun social media-account (deze zijn te vinden in de#Gymshark66 AV Here!). Ze zullen verder worden aangekondigd op de social platforms van Gymshark: Instagram, Twitter en de Gymshark Facebook-communitypagina vóór 15 maart 2021 om 23:59 uur (GMT)! Hou een oogje in het zeil

DE WEKELIJKSE WINNAARS VAN #GYMSHARK66-UITDAGING

De winnaars voor #Gymshark66 worden kort na de sluitingstijden op de hoogte gebracht via een direct bericht op hun social media-account (deze zijn te vinden in de #Gymshark66 AV Here!). Ze worden hier ook elke vrijdag om 15.00 uur GMT aangekondigd, op Gymshark Central.

. . .

ZE ZEGGEN DAT HET 66 DAGEN DUURT OM EEN GEWOONTE AAN TE LEREN; WIJ GELOVEN DAT HET 66 DAGEN DUURT OM JE LEVEN TE VERANDEREN.

Daag jezelf uit om te veranderen en probeer nieuwe dingen, probeer hard je best te doen of probeer het nu met Gymshark 66.

GymsharkBy Gymshark

Editors Picks