Happy Pride!
Dutch

Happy Pride!

clock-circular-outlinePosted 5 Jun 2022

We Take Pride In Progress.

Vooruitgang. Het is niet altijd zichtbaar en het is zeker niet makkelijk. Maar het is het meest waardevolle wat we kunnen bereiken. Voor vooruitgang heb je geduld nodig. Het vraagt meer van je dan perfectie ooit zal doen.

Conditioning stelt ons in staat om onze ware zelf te vinden. De mentale en fysieke vooruitgang die we tijdens het sporten boeken, vormt ons als mens. Dat is iets wat iedereen verdient.

Kracht heeft geen identiteit. Het enige wat telt is al het harde werk dat je in je training stopt. We zien er allemaal anders uit, trainen anders en hebben op onze eigen, unieke manier lief. En toch zijn we verenigd.

Deze pride maand vieren we onze Gymshark LGBTQ+ familie, hun unieke verhalen over identiteit en liefde, hordes en successen en bovenal hun vooruitgang. Waarom? Because we all take pride in progress.

Illustratie door: @plantbasedprintss (hen/hun)

WAT KUN JE DEZE MAAND VAN GYMSHARK VERWACHTEN?

Een open en eerlijk gesprek met onze LGBTQ+ familie, waarin ze hun unieke verhalen over identiteit en liefde, hordes en successen en bovenal hun vooruitgang delen.

Dit is een kort overzicht van Pride month bij Gymshark:

Een exclusief interview met Angel Flores (zij/haar):
  • Maak kennis met Angel Joy Flores, een trans atlete uit Texas (die je misschien kent van seizoen 6 van Queer Eye) die zich inzet voor meer toegankelijkheid in de sportwereld en zich sterk maakt voor een veilige sportomgeving voor iedereen, waar iedereen zich welkom voelt om te trainen. Want “sport is een mensenrecht.”

Leer hoe je kunt Voguen met het iconische House of Miyake Mugler (zij/hij/hen):
  • Een iconische naam voor een iconische sport. Heb je je ooit afgevraagd wat ervoor nodig is om de spin en dip uit te voeren en te voguen als de pro’s? Wij spraken met House of Miyake Mugler - de winnaars van het HBO programma ‘Legendary’ – om meer te leren over het ontstaan van vogueing én om natuurlijk wat dansles te krijgen…Probeer samen met ons een aantal iconische ballroom bewegingen van dit seizoen onder de knie te krijgen.

Dat allemaal en nog een beetje meer…

ONTDEK MEER

HOU ONS IN DE GATEN... ER KOMT SNEL MEER AAN 👇
. . .
VERENIGD DOOR HET PAD DAT WE BEWANDELEN.

We worden niet verenigd door onze doelen, maar door de dingen die we doen om ze te bereiken. Dus hoewel onze trainingen, onze doelen en de manier waarop we liefhebben misschien van elkaar verschillen, zijn het bloed, het zweet en de tranen die we ervoor over hebben hetzelfde. Bij Gymshark gaat het erom dat je erbij hoort.

Hoe wij ons inzetten voor vooruitgang

Deze maand vieren we onze LGBTQ+ community om ze te laten weten dat ze gezien en gehoord worden. Maar we weten dat dit niet genoeg is. We weten dat het gevecht niet voorbij is, want te veel mensen voelen zich nog steeds niet gezien of niet veilig. Het creëeren van een inclusievere fitnesswereld waar iedereen zich veilig voelt, is de plek waar wij een verschil kunnen maken.

Dus daar wijden we ons aan. Eén stap per keer, voor zolang dat nodig is. We hebben niet overal een oplossing voor, maar we weten dat er anno 2022 nog te veel problemen zijn. Samen met de LGBTQ+ community willen we ons inzetten om daar iets aan te veranderen. Because we take pride in progress.

. . .
WIL JE MEER WETEN?

Van updates over onze laatste campagnes, tot info over onze online en IRL evenementen…in onze nieuwbrief lees je als eerste alle details.

GymsharkBy Gymshark