Wat We Ook Doen, We Doen Het Samen
Gymshark

Wat We Ook Doen, We Doen Het Samen

clock-circular-outlinePosted 23 Aug 2021
We zijn meer dan alleen een merk. We zijn een gemeenschap. Een gevoel van verbondenheid. Een familie.

WAT WE OOK DOEN, WE DOEN HET SAMEN.

We weten dat het leven soms behoorlijk zwaar kan zijn, maar sterk zijn betekent niet altijd dat je het alleen moet doen...

Hier bij Gymshark zul je ons vaak horen verwijzen naar onze gemeenschap als onze familie - een groep gelijkgestemde individuen verenigd door de doelen van conditionering. Onze doelen zijn iets waar we met zweet voor betalen en onze ambitie om te slagen wordt consequent beantwoord met de steun van de mensen om ons heen. En daar zijn we je eeuwig dankbaar voor.

. . .

In de komende drie maanden zullen we ons platform gebruiken om de prachtige verhalen te delen van de mensen binnen onze gemeenschap die sport hebben gebruikt om connecties te vinden, op te bouwen en te versterken - allemaal in de hoop dat het je zal inspireren om nieuwe manieren te vinden om connecties te maken met de mensen om je heen.

We zijn sterker als we samen zijn

De reden? Nou, als je ons een jaar geleden had gevraagd, toen je bij het winkelen niet je menselijkheid hoefde te bewijzen door op gepixelde brandkranen te klikken, hadden we je waarschijnlijk een (twijfelachtig) geestige opmerking gegeven dat connecties de verbinding de liefdesdriehoek tussen jou, de sportschool en je eiwitinname is. Dat, of je sportschool crush die je een volgverzoek stuurt op het ’gram na weken van manifesteren.

Maar we hebben het afgelopen jaar alleen in een dagelijkse rotatie van joggingbroeke gezeten - memes in de GC laten vallen en geprobeerd nog een andere inventieve manier te vinden om ‘hoop dat het goed met je gaat’ te zeggen in een e-mailintro. Welnu, we denken dat je zou kunnen zeggen dat het niet te ontkennen is dat verbinding plotseling veel meer lijkt dan alleen online interacties.

Verbinding is een handdruk, een omhelzing, een verhaal of zelfs een gesprek waarbij we ons realiseren dat we niet echt alleen zijn in onze routines, ondanks dat we ons soms zo voelen. En het is iets dat we meer hebben gemist dan we ons realiseerden.

. . .

Het is nu meer dan ooit tijd om samen te komen en degenen die ons steunen extra aandacht te geven. Van trotse vrienden die elkaar aanspore n een PB te halen, tot degenen die ons motiveren wanneer we het meest nodig hebben - de mensen aan onze zijde helpen ons samen verder te komen.

We kunnen het gewicht niet voor je optillen, maar onze gemeenschap zit vol met mensen mensen die er voor jou zijn om je te spotten.

Wij leren samen. Zweten samen. Falen samen. Door gewoon te komen opdagen, boeken we vooruitgang en behalen wij onze doelen samen.

WAT WE OOK DOEN, WE DOEN HET SAMEN.

Ontdek binnenkort meer...

. . .

FAMILIE BETEKENT IETS ANDERS VOOR IEDEREEN.

Sommige gezinnen zijn gegeven. Anderen zijn gekozen. De onze is gebouwd.

Word vandaag lid van de Gymshark Family en meld je aan voor onze nieuwsbrief - net als jouw familie WhatsApp-groep, beloven we alle sappige informatie die in ons leven gaande is te delen, voordat het de kans krijgt om het ‘gram’ te bereiken.

Van updates over nieuwe productreleases tot eerdere inzichten over onze online en IRL-evenementen, onze nieuwsbrief is waar je het allemaal als eerste kunt vinden.

GymsharkBy Gymshark

Editors Picks