Bold: Meer Dan Een Statement
Dutch

Bold: Meer Dan Een Statement

clock-circular-outlinePosted 7 Feb 2022

BOLD: MEER DAN EEN STATEMENT

VANAF 10. FEBRUARI VERKRIJGBAAR: DE LIFTINGCOLLECTIE VOOR IEDEREEN DIE TROTS IS OP Z’N VOORUITGANG.

Dus jij bent niet bang om een statement te maken, om de spieren te laten zien waar je zo hard voor hebt gewerkt en om gewoonweg BOLD te zijn? Dat is mooi, want dan ben je hier aan het juiste adres.

De t-shirts, broeken, shorts en truien van de Bold collectie zijn speciaal gemaakt voor de sporters die in de gym vaak in het krachthonk te vinden zijn en die bodybuilding hebben omarmd als hun sport. Klinkt dat bekend? Haal de nieuwe collectie dan vanaf 10 februari, 20:00 uur in huis.

ACHTER HET GROTE LOGO GAAT NOG VEEL MEER SCHUIL…

Het grote Gymshark logo op je borst is natuurlijk al een constante reminder dat je deel uitmaakt van de wereldwijde Fitness Community en dat je het gewicht niet alleen draagt – al denken je spieren daar na een flinke workout misschien anders over. Maar Bold geeft je ook op andere manieren meer zelfvertrouwen…

Vormende naden voor de ultieme Bodybuilding look

Bold heeft een duidelijk doel: een functionele pasvorm bieden aan bodybuilders en gewichtheffers die het logo niet alleen graag op hun brede borst dragen, maar die ook vol trots hun vooruitgang willen laten zien. Net zoals het juiste licht daarbij kan helpen, zijn de producten zo uitgedacht en ontworpen dat de spiermassa waar je zo hard voor gewerkt hebt, er optimaal in uitkomt. Hoe? Door gebruik te maken van schuine zijnaden en smalle, taps toelopende snitten.

Stijlvolle, toelopende pasvormen

Poseer vol trots in de slim fit pasvormen van deze moderne bodybuilding collectie en bekroon al het harde werken met de laag vallende zomen, verstelbare features en coole prints.

Vul je collectie aan met nieuwe kleuren

Misschien ben je toe aan een frisse wind door je kledingkast, misschien wil je je training een boost geven, of misschien ben je gewoon enorm fan van bold (we can’t blame you)…Wat je reden ook is: vanaf 10 februari vind je de Bold in gloednieuwe en nooit eerder verschenen kleuren in de shop.

. . .

We hebben nu zo lang over de nieuwe bold doorgepraat, dat we het snappen als je aan iets anders toe bent…een training misschien? Doe alvast wat workout inspiratie op via de Gymshark Training app en werk aan de spieren die je binnenkort kunt tonen in Bold.

. . .

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws als eerste in je inbox. Wat allemaal? Info over nieuwe realeases, training tips en informatie over (online) event, om maar een paar dingen te noemen. Klinkt goed?

GymsharkBy Gymshark