10 Years Strong! Vier Gymshark’s 10e verjaardag met de exclusieve collectie
Dutch

10 Years Strong! Vier Gymshark’s 10e verjaardag met de exclusieve collectie

clock-circular-outlinePosted 6 Sep 2022

10 YEARS STRONG.

In 10 jaar kan er veel gebeuren…

  • 10 jaar geleden was Whitney Simmons nog nooit naar de sportschool geweest.

  • 10 jaar geleden sliep Francis Ngannou in een parkeergarage.

  • 10 jaar geleden had Katie Taylor nog nooit een professioneel gevecht gezien.

  • 10 jaar geleden was Ben Francis een pizzabezorger.

Tien jaar geleden werd Gymshark opgericht, in een garage, door een jongen met een naaimachine en een droom.Vandaag de dag ziet onze omgeving er íets anders uit. Maar desondanks is onze mentaliteit hetzelfde gebleven: samen komen we verder.

DE GS10 COLLECTIE

Zonder onze community en onze familie (jou dus!) zouden we nooit zijn waar we nu zijn. Ter ere van ons 10-jarig bestaan en om te vieren wat we in die tijd allemaal met elkaar bereikt hebben, ontwierpen we een exclusieve jubileumcollectie. Perfect om tijdens je volgende rustdag te dragen.

De GS10 collectie bestaat uit 8 gloednieuwe stijlen, met grote prints die ons er altijd aan herinneren hoever we met elkaars steun kunnen komen. Het is een eerbetoon aan 10 jaar Gymshark, een mijlpaal die we niet stilletjes voorbij willen laten gaan. Dus of je nu in 2012 of 2022 bij de familie bent gekomen (of ergens daar tussenin): deze is voor jou.

Waaruit bestaat de collectie?

  • GS10 Jaar Trui*

  • GS10 Jaar Joggingbroek*

  • GS10 Jaar T-Shirt

  • GS10 Jaar Midi Crop

  • GS10 Jaar Oversized Longsleeve T-Shirt

  • GS10 Jaar Oversized T-Shirt

*In dames- en herenversie.

Hoewel bodybuilding onze basis blijft, zien we schoonheid in elke vorm van beweging. Van yoga tot hardlopen, powerlifting tot dansen en zelfs in onze weekendwandeling. We vinden het belangrijk dat je genoeg tijd voor jezelf neemt en dat je jouw welzijn op de eerste plek zet. We geloven dat rustdagen daar onlosmakelijk mee verbonden zijn.

Dus draag de GS10 collectie vol trots tijdens je volgende wandeling of filmmarathon en laat het een herinnering zijn aan wat we met elkaar kunnen bereiken; dat we nooit opgeven en elke stap van onze vooruitgang vieren.

10 Years Strong

Het is ons doel om de conditioning community te verenigen, maar dat doen we niet alleen. Onze familie houdt ons nuchter, laat ons nooit vergeten waar we vandaan komen en herinnert ons er altijd aan waar we heen moeten gaan. Gymshark bestaat om aan de behoeften van onze familie te voldoen en het vertrouwen dat we in elkaar hebben zorgt ervoor dat we ons samen blijven ontwikkelen. Op naar de volgende 10 jaar.

...

Wil je graag op de hoogte blijven van wat Gymshark vandaag, morgen of tijdens de volgende 10 jaar doet? Kom bij de fam. en meld je aan voor de nieuwsbrief.

GymsharkBy Gymshark