Adapt Seamless… Het blijft maar beter worden
Product & Style

Adapt Seamless… Het blijft maar beter worden

clock-circular-outlinePosted 23 Aug 2021

EEN VAN DE MEEST ICONISCHE GYMSHARK 'FITS ...

NU IN NIEUWE KLEUREN EN TRENDGEDREVEN DESIGNS.

Jij praat, wij luisteren. Adapt Seamless heeft in het verleden goed gediend om je training te verbeteren, waardoor je vertrouwen kreeg om die zware trainingsdagen aan te gaan in een pasvorm die je vormen flatteerde, stoffen van blijvende kwaliteit die je bewegingen ondersteunden.

Maar we begrijpen ook dat je geen concessies wilt doen aan de esthetiek. Wij ook niet.

De Adapt Seamless-collectie voor SS21 omvat een combinatie van alles wat je zou kunnen vragen voor je activewear, met twee opvallende nieuwe patronen die dit seizoen gegarandeerd de aandacht trekken.

SCROLL DOOR OM ADAPT FLECK EN DE NIEUWE VERSIES VAN ADAPT ANIMAL TE ONTDEKKEN
description:Flatlays by: @_mina.fit

Adapt Animal

NIEUWE PRINT: BUTTERFLY

Adapt Animal staat in de familie bekend als de collectie die een serieuze uitstraling dient dankzij de gedurfde prints ervan. Adapt Animal verzacht het aspect dit seizoen door zich te laten inspireren door het delicate patroon op de vleugels van een vlinder. Maar laat je niet misleiden door de ingewikkelde details, de nieuwe print is gecreëerd voor prestaties - naadloos verweven met moderne technologie en ondersteunende details met vormende stoffen die zijn ontworpen om vertrouwen uit te stralen.

Adapt Fleck

De Adapt Fleck-collectie met hoge taille, ondersteunend en knus, dient als een nieuw aanbod voor de Adapt-familie.

Gelanceerd in verschillende seizoenstinten, komt de warmte niet alleen van het herfstkleurenaanbod, maar ook van het ongeëvenaarde ondersteunende gevoel. Het tijdloze ontwerp van Adapt Fleck, bestempeld als een briljante basic, heeft subtiele details in de vorm van geplooide naden en tonale prints. Deze kleine maar essentiële details vormen zich naar het natuurlijke silhouet van je lichaam, waardoor een opvallende, maar volledig natuurlijke contour je lichaamsbouw verbetert.

. . .

DE KLEUREN

Geïnspireerd door de kleuren die ons dagelijks omringen, legt de SS21-versie van Adapt de essentie van seizoensverandering vast met het assortiment van zachte, herfstachtige nuances en warme, uitnodigende tinten. We hebben dit seizoen op grote schaal moderne tonen omarmd; het verkennen van een verscheidenheid aan zachte kleuren die naadloos met elkaar kunnen worden gecombineerd, of uitgebreid met jouw belangrijkste monochrome nietjes uit collecties zoals Vital of Training.

  • Adapt Animal (Butterfly) Verkrijgbaar in: Alpine Blue, Winter Teal, Taupe Grey en Black

  • Adapt Fleck Verkrijgbaar in: Biscotti Brown, Penny Brown, Black en Burgundy Red

. . .

HET ICONISCHE DUO KOMT 26 AUGUSTUS.

Expect a form-flattering fit. Anticipate new and exciting designs. 

Verwacht een flatterende pasvorm. Anticipeer op nieuwe en spannende ontwerpen. Meld je aan voor de Gymshark-nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve deals. Van informatie over nieuwe productreleases tot vroegtijdig bekijken van onze online- en IRL-evenementen ... dit is de plek waar je het allemaal als eerste kunt vinden. Het mooiste is ... We droppen het nieuws rechtstreeks in je inbox.

GymsharkBy Gymshark

Editors Picks